Μπορεί να έχεις μάθει από μικρή πως οι καλύτερες ασκήσεις για την κοιλιά είναι οι κοιλιακοί αλλά αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα. Η συγκεκριμένη άσκηση που σου προτείνω είναι δοκιμασμένη και μπορεί να σου χαρίσει εκπληκτικά αποτελέσματα. Κάνε όποια από τις 3 εκδοχές θεωρείς ότι μπορείς να κάνεις 8-10 φορές, 4-5 φορές την εβδομάδα για τέλεια αποτελέσματα.

Για αρχάριους: Ξεκίνα από το έδαφος ξαπλώνοντας ανάσκελα με τα γόνατά σου λυγισμένα και τα χέρια σου σε έκταση πάνω από το κεφάλι σου. Έτσι όπως είσαι πάρε φόρα (όσο αυτό είναι εφικτό) και σήκωσε τον κορμό σου από το έδαφος με τα χέρια σου τεντωμένα. Επέστρεψε στην αρχική σου θέση και επανέλαβε.

kl_koilia

Για μεσαίους επιπέδου: Ξεκίνα από το έδαφος ξαπλώνοντας ανάσκελα με τα πόδια σου λυγισμένα και σηκωμένα (όπως φαίνεται και στην φωτογραφία). Σήκωσε και τα χέρια σου και φέρτα παράλληλα με τα πόδια σου. Πάρε φόρα και σήκωσε τον κορμό σου. Επέστρεψε πίσω και επανέλαβε.

kl_koilia01

Για προχωρημένους: Ξεκίνα από το έδαφος ξαπλώνοντας ανάσκελα με το σώμα σου σε ευθεία. Σήκωσε τον κορμό σου σηκώνοντας ταυτόχρονα και τα πόδια και τα χέρια σου. Επέστρεψε πίσω και επανέλαβε.

kl_koilia02

The following two tabs change content below.
Emily Vagia
Λατρεύω να μαγειρεύω αλλόκοτα πράγματα (όπως λέει και η μαμά μου), να φτιάχνω λίστες, να περνάω χρόνο με την οικογένειά μου, τους φίλους και το αγόρι μου, να διαβάζω, να βλέπω Pretty Little Liars, να τριγυρνάω σε όλο τον κόσμο, να βλέπω ταινίες της Disney, να γυμνάζομαι σαν τρελή, να μιλάω με ηλικιωμένου