Όλα αυτά τα λάθη που σου έχω αναφέρει κατά καιρούς τα έχω κάνει στο παρελθόν πολλές φορές και γι’αυτό είμαι εδώ για να σου τα πω ώστε εσύ να μην τα κάνεις ούτε μια φορά.


Παρόλο που μπορεί να είναι εύκολο στη θεωρία, αλλά το τρέξιμο μπορεί να είναι πολύ δύσκολο ειδικά αν δεν ξέρεις τι κάνεις. Μην ανησυχείς – όλοι τα έχουμε περάσει και μπορούμε να σε καταλάβουμε.

Η Robin Arzon, μαραθωνοδρόμος και προπονητής τρεξίματος, μας είπε το Νο1 λάθος που κάνουν οι αρχάριοι στο τρέξιμο. Αυτό που είπε θα σε κάνει να γελάσεις. Το λάθος είναι ότι αγοράζεις πάρα πολλά πράγματα που ουσιαστικά δεν χρειάζεσαι.

keep_treksimo01

Δεν χρειάζεσαι πάνω από μια Nike τσάντα, ούτε πάνω από 2 ζευγάρια αθλητικά παπούτσια και μια ντουλάπα γεμάτη αθλητικά ρούχα. Τα έχω κάνει στο παρελθόν και εγώ και σίγουρα το έχω μετανιώσει.

“Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα καλό ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, ένα αθλητικό σουτιέν και τη θέληση να βγεις έξω από την πόρτα του σπιτιού σου”, λέει η Robin.

To τρέξιμο είναι δωρεάν – δεν χρειάζεσαι γυμναστηριακό εξοπλισμό για να το κάνεις. Όταν όμως, χαλάς χρήματα αγοράζοντας δεκάδες ζευγάρια παπουτσιών, κολάν, ζώνες, θήκες κινητών, ακουστικά και πολλά άλλα, καταλήγεις να έχεις ξοδέψει πολλά χρήματα.

The following two tabs change content below.
Emily Vagia
Λατρεύω να μαγειρεύω αλλόκοτα πράγματα (όπως λέει και η μαμά μου), να φτιάχνω λίστες, να περνάω χρόνο με την οικογένειά μου, τους φίλους και το αγόρι μου, να διαβάζω, να βλέπω Pretty Little Liars, να τριγυρνάω σε όλο τον κόσμο, να βλέπω ταινίες της Disney, να γυμνάζομαι σαν τρελή, να μιλάω με ηλικιωμένου