Η Rosie Huntington – Whiteley συγκαταλέγεται σίγουρα στην κατηγορία των fit μοντέλων και των πιο όμορφων γυναικών στον κόσμο!

rosie-workout

H προπόνηση είναι μέρος της ζωής της, εφόσον το επιτάσσει η δουλειά της. Αν και την έχουμε δει να κάνει παρατυπίες στη διατροφή της – άνθρωπος είναι και αυτή – ακολουθεί πιστά το πρόγραμμά της. Στα λέω αυτά γιατί την ακολουθώ στο Ιnstagram και βλέπω – ως δαιμόνια ρεπόρτερ – ότι μοιράζεται εκτός από λαμπερές στιγμές και αυτές που έχουν κόπο και ιδρώτα, όπως το video που θα δεις.

Αυτή η άσκηση του super model για τέλειους γλουτούς και γοφούς δε θα σου πάρει πάνω από 10 λεπτά και φυσικά στοχεύει στο σημείο που κάθε γυναίκα ονειρεύεται να είναι καλοσχηματισμένο και στα ύψη, δηλ. τους γλουτούς!

Το καλύτερο; Μπορείς να την κάνεις όποτε θέλεις στο σπίτι σου με έναν… κάδο σκουπιδιών.

KeepUp Like a Star girls!!!

The following two tabs change content below.
Μaria Kofidou

Μaria Kofidou

Επειδή τα λόγια είναι περιττά, το να σκέφτομαι και να γράφω είναι η πετριά μου, η ψυχοθεραπεία μου, κάτι που αγαπώ να κάνω με ατέρμονη δημοκρατική διάθεση όπως θέλω εγώ! Μου αρέσουν τα ταξίδια, οι ευφυείς, με υψηλή αίσθηση του χιούμορ, ανεπιτήδευτα ευγενικοί, ειλικρινείς και ελεύθεροι άνθρωποι.σ.σ απεχθάνομαι τις συναναστροφές κοινής αφέλειας!