Οι φίλες της (οι υπόλοιποι Άγγελοι της Victoria’s Secret) λένε πως δεν σταματάει ποτέ αν δεν πετύχει πρώτα αυτό που επιθυμεί. Και αυτό που επιθυμεί είναι να έχει ένα εκπληκτικό σώμα για να ανταποκρίνεται τέλεια στην κάθε επαγγελματική πρόκληση.


Δες πώς γυμνάζεται ο 34χρονος Άγγελος και πάρε παράδειγμα.

kl_adriana02

Κινείται συνεχώς: Ένας από τους πιο εύκολους τρόπους για να διατηρείσαι σε φόρμα είναι να είσαι σε μια συνεχή κίνηση. Πήγαινε με τα πόδια στο γραφείο (αν είναι σχετικά κοντά), σήκω κάθε μια ώρα για λίγο και περπάτα ή μίλα στο τηλέφωνο περπατώντας. Το ίδιο κάνει και η Adriana Lima.

Kάνει πολύ αερόβια άσκηση: Με αυτήν, άλλωστε, κατάφερε να χάσει τα κιλά που πήρε και στις δύο εγκυμοσύνες της. Πιο συγκεκριμένα λατρεύει το boxing, το σκοινάκι και τις υψηλής έντασης προπονήσεις.

kl_adriana03

Κάνει βάρη: Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα συνδυάζει την αερόβια άσκηση με τα βάρη για ενδυνάμωση των μυών και των κοιλιακών της.

Κάνει Capoeira: Μιας και είναι Βραζιλιάνα δεν θα μπορούσε να μην κάνει και λίγη capoeira. Πρόκειται για μια πολεμική τέχνη που συνδυάζει χορό και μουσική με δύναμη και ταχύτητα.

The following two tabs change content below.
Emily Vagia
Λατρεύω να μαγειρεύω αλλόκοτα πράγματα (όπως λέει και η μαμά μου), να φτιάχνω λίστες, να περνάω χρόνο με την οικογένειά μου, τους φίλους και το αγόρι μου, να διαβάζω, να βλέπω Pretty Little Liars, να τριγυρνάω σε όλο τον κόσμο, να βλέπω ταινίες της Disney, να γυμνάζομαι σαν τρελή, να μιλάω με ηλικιωμένου