Επειδή το έχω μελετήσει το θέμα αρκετά, το να τρως, να πίνεις και να γυμνάζεσαι σαν μοντέλο της Victoria’s Secret είναι πάρα πολύ σκληρό. Απαιτεί να τρέφεσαι με συγκεκριμένο πρόγραμμα και να γυμνάζεσαι καθημερινά και για αρκετή ώρα.

Αν αναζητάς και εσύ παρόμοια αποτελέσματα στο σώμα σου με αυτά που βλέπουν οι Άγγελοι της Victoria’s Secret τότε δεν θα πρέπει μόνο να το ράψεις αλλά και να κάνεις τη γυμναστική τους. Οι γυμνάστριες Angilique Campbell και Gina Papalia ετοίμασαν ένα πρόγραμμα γυμναστικής για σένα το οποίο είναι πολύ αποτελεσματικό.

Δες πώς πρέπει να γυμνάσεις τους κοιλιακούς σου για να δεις αποτελέσματα στο video που ακολουθεί…

Εννοείται φυσικά πως θα πρέπει να επαναλαμβάνεις τις συγκεκριμένες ασκήσεις αρκετά συχνά (2-3 φορές την εβδομάδα) για να δεις σύντομα τα αποτελέσματα που επιθυμείς. Επιπλέον, καλό είναι να προσέχεις και τη διατροφή σου αποφεύγοντας τροφές που ξέρεις πως δεν βοηθούν (υδατάνθρακες, αναψυκτικά, αλκοόλ, γλυκά).

The following two tabs change content below.
Emily Vagia
Λατρεύω να μαγειρεύω αλλόκοτα πράγματα (όπως λέει και η μαμά μου), να φτιάχνω λίστες, να περνάω χρόνο με την οικογένειά μου, τους φίλους και το αγόρι μου, να διαβάζω, να βλέπω Pretty Little Liars, να τριγυρνάω σε όλο τον κόσμο, να βλέπω ταινίες της Disney, να γυμνάζομαι σαν τρελή, να μιλάω με ηλικιωμένου