Αυτή η άσκηση θεωρείται το πιο δύσκολο burpee στον κόσμο και λέγεται man maker (μη με ρωτήσεις για ποιο λόγο, δεν έχω ιδέα). Και μιας και υπόσχεται να μεταμορφώσει όλο το σώμα σου (θα καταλάβεις γιατί) είπα να σου τη δείξω. Είσαι έτοιμη να κάνεις την πιο δύσκολη άσκηση ever; 

Ξεκίνα ανοίγοντας τα πόδια σου στο ύψος των ώμων. Έχε μπροστά σου δύο βαράκια όσων κιλών θεωρείς ότι μπορείς να σηκώσεις.

Κάνε ένα βαθύ κάθισμα (squat), πιάσε τα βαράκια και πήδα προς τα πίσω. Κάνε ένα push-up, σήκωσε το ένα σου χέρι με το ένα βαράκι, έπειτα σήκωσε το άλλο χέρι με το άλλο βαράκι.

Πήδα ξανά φέρνοντας τα πόδια σου κοντά στα βαράκια. Σήκωσε και τα δυο σου χέρια με τα βαράκια. Τέντωσε τα πόδια σου και σήκωσε σιγά-σιγά τα βαράκια πάνω από το κεφάλι σου. Κατέβασέ τα και πάλι και ακούμπα τα στο έδαφος κάνοντας ένα βαθύ squat. Επανέλαβε όλη την παραπάνω άσκηση 10 φορές.

Δες και το video για να καταλάβεις ακριβώς περί τίνος πρόκειται…

The following two tabs change content below.
Emily Vagia
Λατρεύω να μαγειρεύω αλλόκοτα πράγματα (όπως λέει και η μαμά μου), να φτιάχνω λίστες, να περνάω χρόνο με την οικογένειά μου, τους φίλους και το αγόρι μου, να διαβάζω, να βλέπω Pretty Little Liars, να τριγυρνάω σε όλο τον κόσμο, να βλέπω ταινίες της Disney, να γυμνάζομαι σαν τρελή, να μιλάω με ηλικιωμένου