Παραδέξου το! Σίγουρα έχεις σκεφτεί και εσύ πώς θα καταφέρεις με ένα μαγικό και περίεργο τρόπο να δείχνεις πιο αδύνατη από ότι πραγματικά είσαι. Ε λοιπόν, το έχω σκεφτεί και εγώ και φυσικά δεν έχασα χρόνο.


Ο καλύτερος τρόπος για να δείχνεις πιο αδύνατη είναι είναι να περπατάς καμαρωτή και με ίσια πλάτη.

Η άσκηση bent-over row είναι ιδανική για να πετύχεις το σκοπό σου δυναμώνοντας την πλάτη σου, γυμνάζοντας τους ώμους και τα χέρια σου. Έτσι θα καταφέρεις να βελτιώσεις την στάση του σώματός σου.

kl_stasi

Το μόνο που θα χρειαστείς για να κάνεις αυτή την άσκηση είναι ένα ζευγάρι 2κιλα βαράκια.

Ξεκίνα από όρθια στάση με τα πόδια σου ανοιχτά στο ύψος των ώμων. Πιάσε τα βαράκια και τέντωσε τα χέρια σου μπροστά. Λύγισε ελαφρώς τα γόνατά σου και στάσου με τον κορμό παράλληλα στο έδαφος.

Έπειτα λύγισε τους αγκώνες σου, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, κρατώντας σταθερά τα πόδια σου και σφίγγοντας ταυτόχρονα την κοιλιά σου. Τέντωσε τα χέρια σου μπροστά και επέστρεψε στην αρχική σου θέση.

Καλό είναι να κάνεις 3 σετ των 12-15 επαναλήψεων.

The following two tabs change content below.
Emily Vagia
Λατρεύω να μαγειρεύω αλλόκοτα πράγματα (όπως λέει και η μαμά μου), να φτιάχνω λίστες, να περνάω χρόνο με την οικογένειά μου, τους φίλους και το αγόρι μου, να διαβάζω, να βλέπω Pretty Little Liars, να τριγυρνάω σε όλο τον κόσμο, να βλέπω ταινίες της Disney, να γυμνάζομαι σαν τρελή, να μιλάω με ηλικιωμένου