Είμαι λάτρης της γυμναστικής κι ό,τι πέσει στην αντίληψη μου που έχει σχέση με αυτήν, μπαίνω και το διαβάζω ή το βλέπω. Ευτυχώς τα social media αποτελούν σημαντική πηγή ειδήσεων και λίγο πριν κοιμηθώ κάνοντας ένα σερφάρισμα έπεσα σε ένα βίντεο που θα ενθουσιάσει όλες τις γυναίκες!


Η καθημερινή άσκηση σε συνδυασμό με την κατάλληλη διατροφή σου εξασφαλίζει σωματική και ψυχική υγεία. Φυσικά αυτό έχει αποδειχτεί σε μελέτες που έχουν δημοσιευτεί κατά καιρούς και δεν είναι μόνο δικό μου συμπέρασμα. Υπάρχουν ωστόσο πολλά είδη άσκησης που κάθε γυναίκα μπορεί να επιλέξει να κάνει, ανάλογα με τη δουλειά που κάνει (αν είναι καθιστική ή όχι) κι ανάλογα με τον σωματότυπο, την ηλικία και τα κιλά της. Αυτά μπορεί να τα συζητήσει με το γυμναστή της προκειμένου να την  κατευθύνει ανάλογα.

moudiasmastaakra_keepup

Υπάρχουν όμως και ασκήσεις που μπορούν να γίνουν απ’ όλες μας και θα μας χαρίσουν- αν είμαστε τυπικές και πειθαρχημένες-τέλειους γλουτούς  και γραμμωμένα πόδια. Στο παρακάτω βίντεο θα δεις τις ασκήσεις αυτές και όταν δοκιμάσεις να τις κάνεις, από την πρώτη κιόλας μέρα θα καταλάβεις τη διαφορά στο σώμα σου και συγκεκριμένα στα σημεία αυτά.

Όλα τα πράγματα θέλουν προσπάθεια, πόσο μάλλον αυτά που έχουν να κάνουν με το σώμα μας. Από την στιγμή που θα κάνεις κι εσύ τις ασκήσεις σου εγγυώμαι ότι οι γλουτοί και τα πόδια σου θα πάρουν φωτιά!

Tip: Η σωστή εκτέλεση της άσκησης και οι επαναλήψεις έχουν σημασία. Κράτα πάντα δυνατό τον κορμό σου με σφιχτούς κοιλιακούς και ραχιαίους.

The following two tabs change content below.
Μαρκέλλα Σαράιχα

Μαρκέλλα Σαράιχα

Μου αρέσει να παρατηρώ τους γύρω μου, να περιποιούμαι τους αγαπημένους μου ανθρώπους και να γράφω...τις ιστορίες τους! Σκέψεις και συναισθήματα της διπλανής πόρτας που μπορούν να γίνουν αυτοτελή επεισόδια μιας σειράς στην τηλεόραση ή βιωματικά άρθρα που θα μας αγγίξουν. Σε αυτό το διαδικτυακό ταξίδι θα είμαστε μαζί και θα καταγράφουμε ό,τι μας κάνει κλικ στην καθημερινότητά μας! Από θέματα άσκησης και σωστής διατροφής μέχρι θέματα σχέσεων και ομορφιάς!