Ένα μικρό τρικ που με έχει σώσει…


Μπορεί να έχω πολλά καλλυντικά, αλλά κατά ένα περίεργο λόγο πολλές φορές ξεμένω είτε επειδή χάνω κάποιο προϊόν είτε επειδή λείπω από το σπίτι και δεν έχω το μαγικό μου βαλιτσάκι!

Την τελευταία φορά που θυμάμαι να ξέμεινα από κάποιο προϊόν μακιγιάζ, ήταν στις διακοπές μου, όπου είχα ξεχάσει το μολύβι φρυδιών μου.

Και όπως όλες ξέρετε, τα φρύδια είναι το Α και το Ω για ένα τέλειο μακιγιάζ, αφού είναι σαν την “κορνίζα” του προσώπου και αν δεν είναι αυτά καλοσχηματισμένα, δεν υπάρχει περίπτωση να δείξει κανένα make up look ωραίο και fresh.

Τι έκανα λοιπόν; Χρησιμοποίησα το βουρτσάκι της μάσκαρα μου!

Σκούπισα σε ένα καθαρό χαρτί το βουρτσάκι και το πέρασα πολύ ελαφρά στα φρύδια, βουρτσίζοντας τα σύμφωνα με τη φορά των τριχών. Έτσι τα φρύδια μου έδειχναν τέλεια, πυκνά και καλοσχηματισμένα!

Δοκίμασε το κι εσύ, την επόμενη φορά που θα ξεμείνεις από μολύβι φρυδιών.

The following two tabs change content below.
Μaria Kofidou

Μaria Kofidou

Επειδή τα λόγια είναι περιττά, το να σκέφτομαι και να γράφω είναι η πετριά μου, η ψυχοθεραπεία μου, κάτι που αγαπώ να κάνω με ατέρμονη δημοκρατική διάθεση όπως θέλω εγώ! Μου αρέσουν τα ταξίδια, οι ευφυείς, με υψηλή αίσθηση του χιούμορ, ανεπιτήδευτα ευγενικοί, ειλικρινείς και ελεύθεροι άνθρωποι.σ.σ απεχθάνομαι τις συναναστροφές κοινής αφέλειας!