Το άκουσα και αυτό και λέω να το δοκιμάσω μιας και είμαι σε φάση που θέλω να δω τα μαλλιά μου να μακραίνουν. Υπομονή δεν έχω καθόλου! Τα θέλω μακριά και τα θέλω τώρα!

Διάβασα, λοιπόν, και λέω να το δοκιμάσω πως η μπύρα είναι αυτή που μπορεί να κάνει τα μαλλιά σου να μακρύνουν. Και μιας έχω και μερικές  στο ψυγείο λέω να την χρησιμοποιήσω για να μακρύνω τα μαλλιά μου.

makriamallia01

Ξέπλυνε τα μαλλιά σου με μπύρα

Λούσε κανονικά τα μαλλιά σου με το σαμπουάν σου και έπειτα αντί για conditioner βρέξ’τα με μπύρα. Βάλε την μπύρα από τη ρίζα έως τις άκρες, τύλιξε τα μαλλιά σου με μια πετσέτα και άφησέ τα έτσι για 30 λεπτά. Έπειτα βγάλε την πετσέτα και ξέπλυνέ τα με νερό. Η μπύρα βοηθάει στην ενυδάτωση των μαλλιών και στην βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος.

The following two tabs change content below.
Emily Vagia
Λατρεύω να μαγειρεύω αλλόκοτα πράγματα (όπως λέει και η μαμά μου), να φτιάχνω λίστες, να περνάω χρόνο με την οικογένειά μου, τους φίλους και το αγόρι μου, να διαβάζω, να βλέπω Pretty Little Liars, να τριγυρνάω σε όλο τον κόσμο, να βλέπω ταινίες της Disney, να γυμνάζομαι σαν τρελή, να μιλάω με ηλικιωμένου