Ξεκίνα να τρως άπαχη πρωτεΐνη αλλάζοντας αυτές τις 3 διατροφικές σου συνήθειες!

By

Άλλαξε 3 διατροφικές συνήθειες και εμπλούτισε το διαιτολόγιο σου με άπαχη πρωτεΐνη.

Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να λαμβάνεις την σωστή ποσότητα πρωτεΐνης μέσα στην ημέρα. Μην αρκείσαι σε μικρές ποσότητες και πες ναι στην σωστή, άπαχη πρωτεΐνη, που θα σε κρατήσει χορτάτη για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα σε βοηθήσει να κάψεις λίπος και να σε ενισχύσει με ενέργεια μετά την προπόνηση σου.

Αν μέχρι στιγμής δεν ήξερες πως θα εμπλουτίσεις το διαιτολόγιο σου με άπαχη πρωτεΐνη, οι παρακάτω 3 διατροφικές επιλογές θα σου λύσουν τα χέρια. Διάβασε και πράξε ανάλογα. Δες πως θα μπορέσεις αλλάζοντας 3 διατροφικές συνήθειες να καταφέρεις να τρως περισσότερη άπαχη πρωτεΐνη.

Προτίμησε άπαχο κιμά

Ζήτησε να σου κόψουν κιμά από το κόντρα φιλέτο, που είναι το πιο άπαχο μέρος. Μια μερίδα 100 γραμμαρίων έχει 196 θερμίδες και μόνο 10 γραμμάρια λιπαρά. Εναλλακτικά ζήτα κιμά από το στρογγυλό, την σπάλα και το ποντίκι, που έχουν 231 θερμίδες και 15 γραμμάρια λιπαρά.

proteini-apaxi-kimas

Βάλε τα αυγά στη διατροφή σου

Μετά την αθώωση των αυγών από τους ιατρούς, επίσημα πλέον μπορείς να τα βάλεις στη διατροφή σου, καθώς αποτελούν μια σημαντική και άκρως οικονομική πηγή πρωτεΐνης, Ένα μεγάλο, βραστό αυγό περιέχει 7 γραμμάρια πρωτεΐνης και 2 γραμμάτια κορεσμένα λιπαρά. Εάν θες να αποφύγεις εντελώς τα κορεσμένα λιπαρά, προτίμησε να φας μόνο τα ασπράδια.

Αγόρασε χοιρινό

Προτίμησε να καταναλώνεις χοιρινό ψαρονέφρι, το οποίο είναι άπαχο κρέας νόστιμο και αρκετά οικονομικό. Εναλλακτικά, κατανάλωσε χοιρινά μπριζολάκια. Μπορείς να εμπλουτίσεις τη γεύση σου με μαρινάδα με ελάχιστες θερμίδες. Για κάθε μπριζολάκι θα πάρεις 129 θερμίδες και 16 γραμμάρια πρωτεΐνη.

proteini-apaxi

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News