3 ιδέες για να φτιάξεις το τέλειο υγιεινό ταπεράκι για το γραφείο!

By

Επειδή είμαι πολύ της οργάνωσης και του προγραμματισμού μου αρέσει από την αρχή της εβδομάδας να ξέρω τι ακριβώς θα φάω μέσα στην εβδομάδα έτσι ώστε να μπορώ να οργανωθώ.

Για εσένα που δεν έχεις χρόνο να μαγειρεύεις κάθε μέρα και δεν έχεις και έμπνευση σου έχω τρεις διαφορετικές ιδέες για το τι μπορείς να βάλεις στο ταπεράκι για το γραφείο.

Καταρχάς θα πρέπει να προμηθευτείς αυτά τα ταπεράκια που έχουν τρία χωρίσματα έτσι ώστε να μπορείς να βάλεις σε κάθε χώρισμα κάτι διαφορετικό.

1η ιδέα

Βάλε στο ένα χώρισμα μερικές φράουλες και λίγα raspberries, στο άλλο χώρισμα λίγο αγγούρι και λίγο γκουακαμόλε και στο άλλο μαρούλι και μερικές γαρίδες. Το ίδιο μπορείς να φας και την επόμενη μέρα.

2η ιδέα

Στο ένα χώρισμα βάλε μερικά φυστίκια, στο άλλο μερικά raspberries και στο μεγαλύτερο μερικά ψητά κολοκύθια, τυρί τσένταρ σε κυβάκια, λίγο σαλάμι και ρόκα.

3η ιδέα

Στο ένα χώρισμα βάλε δύο αυγά βραστά, στο άλλο μερικά blueberries και μερικά raspberries και στο τρίτο και το μεγαλύτερο ένα κομμάτι σολωμού και μια σαλάτα από μαρούλι, αγγούρι και ντομάτα.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News

post-image
FITNESS Κάψε θερμίδες

Αν θέλεις δυνατούς και γυμνασμένους κοιλιακούς πρέπει να κάνεις αυτή την άσκηση!

Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν γυμνασμένους κοιλιακούς απλά για ομορφιά αλλά το να έχεις έναν δυνατό κορμό είναι σημαντικό για...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
ΔΙΑΤΡΟΦΗ Σωστή διατροφή

Οι διατροφολόγοι λένε πως αυτό το φρούτο έχει πιο πολύ ζάχαρη και από μια Μars!

Δεν είναι όλα τα φρούτα γεμάτα ζάχαρη. Υπάρχουν, όμως, μερικά -δεν σας πάει ο νους- που αποτελούν διατροφικές βόμβες....
Διαβάστε Περισσότερα