Η υγιεινή εναλλακτική της Νουτέλα είναι η απάντηση στις προσευχές σου!

By

Σήκωσε το χέρι σου αν έχεις εμμονή με την Νουτέλα και αλλά είσαι και τρομοκρατημένη με την ποσότητα ζάχαρης που έχει η κάθε κουταλιά.

Παρόλα αυτά συνεχίζεις να την τρως με μανία ακόμα και σκέτη με το κουτάλι!! Θες να σταματήσεις; Σου έχω την τέλεια εναλλακτική που μόλις κυκλοφόρησε.

Η εταιρία Bubble έβγαλε στην αγορά την Hella η οποία είναι το vegan υποκατάστατο της Νουτέλα και της Μερέντα.

Είναι φτιαγμένη από 3 μόνο υλικά: ψημένα φουντούκια, σκόνη κακάο και ζάχαρη καρύδας. Όλα τα υλικά είναι βιολογικά πράγμα που σημαίνει πως είναι και πολύ ποιοτικά.

Διατροφικά 2 κουταλιές της σούπας Hella έχουν 144 θερμίδες, 10 γρ. λιπαρά, 8 γραμμάρια ζάχαρη και 4 γρ. φυτικές ίνες. Συγκρητικά, 2 κουταλιές της σούπας Νουτέλα έχουν 200 θερμίδες, 12 γρ. λιπαρά, 22 γρ, ζάχαρη και 2 γρ. φυτικές ίνες.

Ένα βάζο Hella κοστίζει γύρω στα 8 ευρώ και μπορείς να το παραγγείλεις μόνο online προς το παρόν. Κάν’το εδώ, αν θέλεις.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News

post-image
FITNESS Κάψε θερμίδες

Αν θέλεις δυνατούς και γυμνασμένους κοιλιακούς πρέπει να κάνεις αυτή την άσκηση!

Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν γυμνασμένους κοιλιακούς απλά για ομορφιά αλλά το να έχεις έναν δυνατό κορμό είναι σημαντικό για...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
ΔΙΑΤΡΟΦΗ Σωστή διατροφή

Οι διατροφολόγοι λένε πως αυτό το φρούτο έχει πιο πολύ ζάχαρη και από μια Μars!

Δεν είναι όλα τα φρούτα γεμάτα ζάχαρη. Υπάρχουν, όμως, μερικά -δεν σας πάει ο νους- που αποτελούν διατροφικές βόμβες....
Διαβάστε Περισσότερα