4 δίαιτες-trends που πρέπει να αφήσεις πίσω σου και να μην δοκιμάσεις ποτέ ξανά!

By

Όλο και περισσότερες γυναίκες ανεβάζουν φωτογραφίες στα social media δείχνοντας τα κορμιά τους με μαγιό και μιλώντας για αυτοπεποίθηση και αγάπη για τον εαυτό τους και το σώμα τους.

Παρόλα αυτά πολλές γυναίκες εξακολουθούν να κάνουν δίαιτες και να δοκιμάζουν ό,τι καινούργιο κυκλοφορεί.

Δες ποιες είναι οι δίαιτες που πρέπει να αφήσεις πίσω σου το 2020.

Extreme fasting

Είτε επιλέγετε να τρώτε 8 συνεχόμενες ώρες στις 24 είτε επιλέγετε να κάνετε fasting 2 μέρες την εβδομάδα, το να τρώτε όλα σας τα γεύματα μέσα σε μερικές ώρες και καθόλου όλες τις υπόλοιπες δεν είναι καλό. Αυτός ο τρόπος διατροφής μπορεί να σε επηρεάσει φυσικά, συναισθηματινά και κοινωνιολογικά. Τι θα γίνει αν μια φίλη σου σου ζητήσει να πάτε για φαγητό στις 8 το βράδυ και εσύ έχεις ήδη φάει όλα σου τα γεύματα.

Η δίαιτα του φιδιού

Σύμφωνα με τη δίαιτα του φιδιού μπορείς να φας όσο περισσότερο μπορείς μέσα σε 2 μόνο ώρες και τίποτα άλλο για όλη την υπόλοιπη μέρα. Μην την δοκιμάσεις ποτέ. Άλλωστε δεν είσαι φίδι.

Η δίαιτα keto

Οι φαν της δίαιτας keto είναι πάρα πολλοί. Σύμφωνα με αυτήν δεν επιτρέπεται να τρως υδατάνθρακες ή επιτρέπεται να τρως σε πάρα πολύ μικρές ποσότητες. Αυτό σίγουρα δεν θα σου κάνει καλό μακροπρόθεσμα. Είναι σίγουρο ότι θα σε βοηθήσει να χάσεις βάρος. Επομένως αν θέλεις μπορείς να την κάνεις για μικρό χρονικό διάστημα, να χάσεις το βάρος που θέλεις και έπειτα να βάλεις και πάλι τους υδατάνθρακες στη ζωή σου αλλά σε πιο μικρές ποσότητες.

Δίαιτα με χυμούς

Μπορείς σε παρακαλώ να σταματήσεις τη δίαιτα των χυμών; Το σώμα σου χρειάζεται κάτι παραπάνω από υγρά για να λειτουργεί σωστά. Πίνοντας μόνο χυμούς με σκοπό να χάσεις βάρος μειώνεις την καλή λειτουργία του μεταβολισμού σου.

You may also like

Hot News