6 βήματα για να χάσεις 5 κιλά μέσα σε 1 εβδομάδα!

By

Αν θέλεις να χάσεις 5 κιλά μέσα σε μια εβδομάδα τότε πρέπει να ακολουθήσεις ένα πολύ αποτελεσματικό πλάνο.

Μια διατροφολόγος τέσταρε το παρακάτω πλάνο σε πελάτες της που ήθελαν να χάσουν γρήγορα βάρος πριν από κάποιο event ή πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές τους και τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά.

Αυτό που θέλεις να πετύχεις με το παρακάτω πρόγραμμα είναι να χάσεις γρήγορα κάποια κιλά πράγμα που θα σου δώσει αυτοπεποίθηση για να συνεχίσεις.

1. Φάε λιγότερους υδατάνθρακες και περισσότερη πρωτεϊνη

Μπορείς να χάσεις αρκετά κιλά ακολουθώντας αυτόν τον κανόνα για μερικές μέρες. Κάνοντας κάτι τέτοιο θα χάσεις επίσης υγρά ενώ θα σου φύγει και το φούσκωμα. Γι’αυτό και μπορεί να παρατηρήσεις χαμηλότερο νούμερο στη ζυγαριά σου από την δεύτερη κιόλας μέρα.

2. Τρώτε τροφές ολικής άλεσης και απέφυγε οτιδήποτε επεξεργασμένο

Καταλαβαίνεις ότι δεν γίνεται να τρως junk food και να χάσεις βάρος. Αυτή την εβδομάδα τρώγε κυρίως καθαρή πρωτεϊνη με λαχανικά και θα δεις πολύ γρήγορα τη διαφορά στη ζυγαριά σου.

3. Μείωσε τις θερμίδες που καταναλώνεις

Προσπάθησε να τρως μόνο στα γεύματά σου και καθόλου ενδιάμεσα. Πίνε πολύ νερό. Τρώγε πολλά λαχανικά. Τρώγε πολύ πρωτεϊνη.

4. Κάνε βάρη και δοκίμασε το HIIT

Οι ασκήσεις με βάρη θα σε βοηθήσουν πολύ να ξεφορτωθείς τα περιττά κιλά. Το ίδιο ισχύει με το HIIT, την γρήγορη υψηλής έντασης προπόνηση.

5. Προσπάθησε να είσαι ενεργή και εκτός γυμναστηρίου

Προκειμένου να κάψεις έξτρα θερμίδες υιοθέτησε μια ενεργή καθημερινότητα.
Πήγαινε από τις σκάλες όπου χρειάζεται και προσπάθησε να μην χρησιμοποιείς αυτοκίνητο.

6. Η διαλειμματική διατροφή θα σε βοηθήσει πολύ

Αυτός ο τρόπος διατροφής θα σε αναγκάσει να μειώσεις τις θερμίδες που καταναλώνεις. Σύμφωνα με την διαλειμματική διατροφή μπορείς να τρως όλα σου τα γεύματα μέσα σε 8 ώρες. Όλες τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας δεν επιτρέπεται να φας τίποτα. Εννοείται όμως ότι μπορείς να πιεις νερό.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News