Πείτε αντίο στην κυτταρίτιδα με γκρέιπφρουτ!

By

To καλοκαίρι έφτασε και η κυτταρίτιδα ίσως είναι το πιο πολυσυζητημένο πρόβλημα για εμάς τις γυναίκες. Αρκετές δίαιτες, ορμονικές διαταραχές και κακή κυκλοφορία του αίματος είναι μερικοί παράγοντες για την εμφάνιση της.

Αν και είναι δύσκολο να απαλλαγούμε οριστικά από την παρουσία της, υπάρχουν κάποιοι τρόποι που συμβάλλουν στη μείωση της. Ένας από αυτούς είναι η καθημερινή κατανάλωση φυσικού χυμού γκρέιπφρουτ. Το γκρέιπφρουτ έχει ελάχιστες θερμίδες με αποτέλεσμα να καίμε περισσότερες θερμίδες από όσες παίρνουμε, να ενεργοποιείται ο μεταβολισμός και να αυξάνεται η καύση του λίπους μειώνοντας την κυτταρίτιδα.

Όμως εκτός από την βοήθεια να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα, το γκρέιπφρουτ έχει και άλλα οφέλη για τον οργανισμό!

  • Επιταχύνει τον μεταβολισμό
  • Απομακρύνει τις τοξίνες από το σώμα
  • Ρυθμίζει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα
  • Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος
  • Είναι πλούσιο σε βιταμίνη C-σε 1 γκρέιπφρουτ υπάρχουν 92,5mg βιταμίνης C
  • Έχει δράσεις εναντίον του διαβήτη και του έλκους στο στομάχι

Επειδή είναι αρκετά όξινο και ίσως να μην σου αρέσει, δοκίμασε το με λίγο χυμό προτοκάλι. Για καλύτερα αποτελέσματα καλό είναι να συνδυάσεις τον χυμό με γυμναστική. -καθημερινά αν γίνεται- 

Υπενθυμίζω ότι το γκρέιπφρουτ όπως και άλλα εσπεριδοειδή, λόγω της οξύτητας τους, μπορεί να αποδυναμώνουν το σμάλτο των δοντιών. Για αυτό είναι καλό μετά την κατανάλωση τους να ξεπλύνεις τα δόντια σου με νερό για να αποφεύγεται η επαφή μακράς διάρκειας των οξέων των φρούτων με τα δόντια.

 

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News