Αυτές είναι οι έξυπνες τροφές που σε κάνουν να καις μετά τα 40!

By

Ο μεταβολισμός και ο ρυθμός που καίμε θερμίδες με την πάροδο των χρόνων πέφτει, με αποτέλεσμα να παίρνουμε κιλά και να τα χάνουμε πιο δύσκολα μετά τα 40.

Σύμφωνα με έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην Αμερική, υπάρχουν κάποιες κατηγορίες τροφών τα οποία ενεργοποιούν τον μεταβολισμό και μας βοηθούν να χάσουμε πιο εύκολα τα λεγόμενα κιλά της «μέσης ηλικίας»μετά τα 40.

Μετά από έρευνες σε εθελοντές, διαπιστώθηκε ότι το γιαούρτι, τα ψάρια, τα πουλερικά και οι ξηροί καρποί βοηθούν στη διατήρηση του σωματικού βάρους μετά τα 40, αλλά και σε σταδιακή απώλεια κιλών, στα πλαίσια πάντας μιας ισορροπημένης διατροφής.

Από την άλλη, οι μελετητές συμβουλεύουν να αποφεύγουμε το κόκκινο κρέας, τα επεξεργασμένα κρέατα, τη ζάχαρη, τους επεξεργασμένους υδατάνθρακες, αλλά και την πέτσα στο κοτόπουλο, αφού ευθύνονται για την αύξηση του σωματικού βάρους και της χοληστερίνης.

Όπως υποστηρίζουν, το γάλα, τα αυγά και τα φιστίκια ανήκουν στην κατηγορία των ουδέτερων τροφών, αφού δεν επηρεάζουν το βάρος των ενηλίκων μετά από κάποια ηλικία.
Ευχαριστούμε το homefitness.gr

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς

Eίσαι αρχάρια στο βάψιμο φρυδιών: Δες τα 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για ombre βάψιμο

To να αποκτήσεις τέλεια σχηματισμένα και βαμμένα φρύδια δεν είναι εύκολη υπόθεση – ή τουλάχιστον αυτό πίστευα μέχρι πρόσφατα....
Διαβάστε Περισσότερα