Πώς θα σου φαινόταν αν σου έλεγα πως θα ερχόταν η μέρα που θα έτρωγες πίτσα για πρωινό κάθε μέρα χωρίς καμιά ενοχή;
Κι όμως, η μέρα αυτή έχει έρθει και από αύριο το πρωί η πίτσα μπορεί να γίνει το αγαπημένο σου πρωινό.
Τα υλικά που χρειάζεσαι για να τη φτιάχνεις είναι πολύ απλά:
- 1 τορτίγια
- 1/2 φλ. τυρί τσένταρ τριμμένο
- 1 αβοκάντο
- 1 αυγό
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι και πιπέρι
Ξεκίνα προθερμαίνοντας τον φούρνο στους 200 βαθμούς.
Βάλε την τορτίγια σε ένα κομμάτι αντικολλητικό χαρτί και ρίξε από πάνω το τυρί. Βάλε την τορτίγια στον φούρνο μέχρι να ξεροψηθεί και να λιώσει το τυρί για10-12 λεπτά.
Όσο ψήνεται η τορτίγια τηγάνισε το αυγό σου. Ρίξε το λάδι σε ένα μικρό τηγανάκι και μόλις κάψει σπάσε μέσα το αυγό. Τηγάνισέ το πασπαλίζοντας με αλάτι και πιπέρι.
Βγάλε την τορτίγια από τον φούρνο και και άπλωσε πάνω της αβοκάντο. Αλατοπιπέρωσε.
Βάλε από πάνω το τηγανιτό αυγό και απόλαυσε αμέσως.