Μόλις το πρωτοείδα σκέφτηκα πως δεν υπήρχε περίπτωση να μην στο μεταφέρω. Το έφτιαξα, το δοκίμασα και αφού είδα πόσο τέλειο είναι είπα να σου μεταφέρω την πιο τέλεια καλοκαιρινή συνταγή για να κάνεις το νερό, τη σόδα ή το ποτό σου ακόμα πιο νόστιμα: παγάκια καρπουζιού!
Τα μόνα υλικά που θα χρειαστείς είναι: λίγο καρπούζι και ένα κομμάτι λαδόκολας.
Κόψε το καρπούζι σου σε κυβάκια και άπλωσέ τα σε ένα κομμάτι λαδόκολας. Μπορείς, αν θέλεις, να προσθέσεις λίγη ζάχαρη (αν και εγώ δεν θα το συνιστούσα μιας και το καρπούζι είναι ήδη πολύ γλυκό από μόνο του) ή λίγη μέντα.
Βάλε τη λαδόκολα στην κατάψυξη για τρεις ώρες ή μέχρι να παγώσουν τα κυβάκια σου.
Έπειτα βάλε τα κυβάκια σου σε μια πλαστική σακούλα προκειμένου να τα αποθηκεύσεις.
Κάνε το ποτό σου ακόμα πιο νόστιμο ρίχνοντάς του μερικά παγάκια καρπουζιού. Από την άλλη μπορείς να τα φας και σκέτα σας το πιο υγιεινό παγωτό-καρπούζι.