Αυτοί είναι οι 5 κανόνες του “γρήγορου μεταβολισμού” σύμφωνα με την διατροφολόγο της Jennifer Lopez!

By

Δεν είναι απαραίτητο να τρως ελάχιστα για να χάσεις βάρος. Υπάρχουν μερικές πολύ έξυπνες κινήσεις που μπορείς να κάνεις και να τρως περισσότερο χάνοντας ταυτόχρονα θερμίδες και επιταχύνοντας τον μεταβολισμό σου.

Η διατροφολόγος της Jennifer Lopez και της Reese Witherspoon λέει σχετικά: “Όταν τρως περισσότερο αλλά επιλέγεις τις σωστές τροφές τις σωστές στιγμές μπορείς να αυξήσεις τον μεταβολισμό σου και να χτίσεις μύες, να βελτιώσεις την υφή της ειδερμίδας σου και να αποκτήσεις περισσότερη ενέργεια”.

Δες παρακάτω τους 5 κανόνες που θα βάλουν φωτιά στον μεταβολισμό σου.

1. Τρώγε “πραγματικό” φαγητό και όχι επεξεργασμένες τροφές Μάθε να τρως ό,τι πριν έρθει στο πιάτο σου ήταν ζωντανό από τη γη, τον ουρανό ή τη θάλασσα. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να αρχίσεις να τρως φρούτα, λαχανικά, δημητριακά ολικής άλεσης, αυγά και ψάρια και μείνε όσο μπορείς μακριά από επεξεργασμένες τροφές.

2. Γυμνάσου με στρατηγική Συνδύασε την αερόβια άσκηση με τις ασκήσεις ενδυνάμωσης και φρόντισε να τρως ένα μικρό σνακ πριν από κάθε προπόνηση.

3. Τρώγε μέσα στα πρώτα 30 λεπτά από τη στιγμή που ξυπνάς Αν δεν ξεκινήσεις την ημέρα σου τρώγοντας πρωινό είναι σας να πιέζεις το σώμα σου να λειτουργήσει χωρίς καύσιμα. Έτσι κάνεις το σώμα σου να παράγει μια ορμόνη που “λέει” στο σώμα να αρχίσει να αποθηκεύει λίπος γιατί ποιος ξέρει πότε θα φάει.

4. Κάνε αλλαγές στη διατροφή σου Το να τρως 5 μέρες την εβδομάδα το ίδιο πράγμα θα σε κάνει κάποια στιγμή να βαρεθείς και να θες να φας οπωσδήποτε κάτι άλλο. Όσο πιο μεγάλη ποικιλία έχει η διατροφή σου τόσο πιο μικρές είναι οι πιθανότητες να καταφύγεις σε ατσαθαλίες.

5. Μην κολλάς στις θερμίδες Όσο πιο λίγο τρως τόσο χειρότερη κάνεις την κατάσταση. Όταν ο μεταβολισμός σου είναι πολύ αργός θα φτάσεις στο σημείο να αποθηκεύεις ως λίπος ακόμα και το μαρούλι που τρως.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News