Αν προσπαθείς να χάσεις βάρος πρέπει να κάνεις αυτά τα 3 πράγματα!

By

Ο Bob Harper είναι διάσημος Αμερικανός pesonal trainer ο οποίος άλλαξε τελείως τη ζωή και την καθημερινότητά του μετά την καρδιακή προσβολή που έπαθε τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ο Bob μετά από το πρόβλημα της υγείας του αποφάσισε να αλλάξει τη διατροφή του και την έκανε πιο μεσογειακή. Αυτές είναι λοιπόν οι συμβουλές που δίνει σε εμάς προκειμένου να χάσουμε βάρος όπως και εκείνος.

Πες αντίο στη ζάχαρη

Ο Bob είπε πως το να κόψεις τη ζάχαρη είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να χάσεις βάρος. Παρόλο που ξέρουμε ότι η ζαχαρη μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα καρδιάς και παχυσαρκία είναι και εθιστική και αποτελεί ένα από τα πράγματα που οι άνθρωποι δυσκολεύονται να κόψουν. Αν όμως καταφέρεις και την κόψεις τα αποτελέσματα που θα δεις στο σώμα σου είναι θεαματικά.

Πες ναι στην μέτρηση της ποσότητας

Παρόλο που μπορεί να είναι δύσκολο να αλλάξεις ολόκληρη τη διατροφή σου το δεύτερο tip του Bob θα αλλάξει αμέσως το σώμα σας. Μην αλλάξεις τίποτα στη διατροφή σου απλά άλλαξε τις ποσότητες που καταναλώνεις.  Τρώγε τη μισή ποσότητα από ότι συνήθιζες να τρως και θα χάσεις βάρος φυσικά.

Ισορροπία και πάλι ισορροπία

Φρόντισε να υπάρχει ισορροπία σε κάθε σου πιάτο. Κάθε σου γεύμα πρέπει να περιλαμβάνει πρωτεϊνη, υδατάνθρακες και καλά λιπαρά. Θα νιώθεις πιο χορτάτη και πιο υγιής.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
ΔΙΑΤΡΟΦΗ Συνταγές

Η υγιεινή συνταγή της μιας κατσαρόλας που μπορείς να φτιάχνεις όλο το καλοκαίρι

Μήπως έχεις περιορισμένο ελεύθερο χρόνο; Μήπως είσαι τόσο πολυάσχολη που δεν προλαβαίνεις ούτε να μαγειρέψεις; Σε νιώθω και γι’αυτό...
Διαβάστε Περισσότερα