Αν θέλεις τα παιδιά σου να τρώνε περισσότερα λαχανικά να τι πρέπει να κάνεις!

By

Το να κάνεις ένα μικρό παιδί να φάει λαχανικά είναι μια μεγάλη πρόκληση την οποία πολλοί γονείς δεν καταφέρνουν να κερδίσουν.

Τα ζυμαρικά, το ρύζι και το ψωμί είναι τα φαγητά που τα περισσότερα παιδιά προτιμούν να τρώνε ενώ δεν τους αρέσει καθόλου να πλησιάζουν το μπρόκολο, το κουνουπίδι και γενικά οποιοδήποτε λαχανικό.

Για να καταφέρεις να τρώνε τα παιδιά σου όσα λαχανικά πρέπει μπορείτε να δοκιμάσεις τα δύο παρακάτω κόλπα.

Βάλ’τους κατεψυγμένα λαχανικά σε σούπες και σάλτσες Φτιάξε μια λαχταριστή μακαρονάδα για τα παιδιά σου με κιμά και ρίξε στον κιμά και μερικά λαχανικά (μπρόκολο, κουνουπίδι, καρότα, αρακά) τα οποία πρώτα θα έχεις χτυπήσει στο μπλέντερ για να αποκτήσουν μια μορφή χοντρής σκόνης. Έτσι τα παιδιά σου δεν θα καταλάβουν τα λαχανικά και θα είστε όλοι ευχαριστημένοι… εκείνα που έφαγαν μακαρόνια με κιμα και εσύ που έφαγαν λαχανικά.

Δώσ’τους να φάνε κατεψυγμένα λαχανικά κατευθείαν από την κατάψυξη Το συγκεκριμένο tip σου το μεταφέρω από προσωπική μου εμπειρία. Ο ανηψιός μου που είναι αυτή τη στιγμή 5 χρονών έχει δείξει ενδιαφέρον να φάει συγκεκριμένα λαχανικά και μάλιστα κατευθείαν από την κατάψυξη ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι. Πιο συγκεκριμένα τα καρότα και ο αρακάς είναι τα αγαπημένα του.

Τα παιδιά βλέπουν τα κατεψυγμένα λαχανικά ως παιχνίδι και τους αρέσει να τα τρώνε ως σνακ ανά πάσα ώρα και στιγμή.

You may also like

Hot News

post-image
News & Trends Style

Οι πιο ωραίες χειροποίητες τσάντες του καλοκαιριού με την υπογραφή του ελληνικού brand MISS POLYPLEXI

Το brand MISS POLYPLEXI έχει γίνει πλέον συνώνυμο των πλεκτών χειροποίητων αξεσουάρ και πολύ περισσότερο των γυναικείων τσαντών αυτού...
Διαβάστε Περισσότερα