Αντέλ: Το χρονικό της εντυπωσιακής μεταμόρφωσης της -Από το 2008 μέχρι σήμερα [εικόνες]

By

Από τότε που η Αντέλ εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη μουσική βιομηχανία, ο κόσμος την ερωτεύτηκε για την υπέροχη φωνή της, καθώς και για τη φυσική ομορφιά της.

Τότε είχε κάποια παραπανίσια κιλά, κι ο κόσμος μιλούσε για μια σταρ που επιτέλους όλοι θαύμαζαν το ταλέντο της και όχι την εμφάνισή της. Σήμερα, 15 χρόνια μετά, η διάσημη τραγουδίστρια είναι αγνώριστη, αφού έχει μείνει η μισή.

Πρόσφατα, κατά τη διάρκεια του Euro, η Αντέλ ανέβασε μια φωτογραφία της, στην οποία τη βλέπουμε αμακιγιάριστη, να φορά τη φανέλα της Εθνικής της χώρας της, της Αγγλίας δηλαδή, και μαύρο κολάν και να ποζάρει στον φακό χαμογελαστή, με φόντο τον πανέμορφο κήπο του σπιτιού της. Πρόκειται για μια από τις σπάνιες φωτογραφίες που μοιράζεται η ίδια στο Instagram, στην οποία φαίνεται ότι έχει χάσει πάρα πολλά κιλά.

Πριν από λίγους μήνες, είχε εμφανιστεί στην εκπομπή Saturday Night Live. Μάλιστα, η εκθαμβωτική Αντέλ, ξεκίνησε την παρουσίαση της εκπομπή μιλώντας για την απώλεια βάρους της, λέγοντας πως έφερε τον «μισό εαυτό της».

Συγκεκριμένα, η διάσημη τραγουδίστρια είπε: «Ξέρω ότι φαίνομαι διαφορετική από ό,τι με είδατε τελευταία φορά, αλλά λόγω των περιορισμών του κορωνοϊού έπρεπε να ταξιδέψω πιο αδύνατη και έφερα μόνο τον μισό εαυτό μου, επομένως αυτό είναι το μισό που επέλεξα».

Δείτε και διαβάστε τη συνέχεια στο iefimerida.gr.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News