Απίστευτο: Έχασε 68 κιλά σε χρόνο ρεκόρ! Έκανε την κίνηση ματ!

By

Μπορούν όλοι!

Κατάφερε να χάσει 68 κιλά σε 2 χρόνια! Μπορείς και συ εύκολα και απλά!

Δεν θέλει κόπο, αλλά θέλει τρόπο όπως αυτός της Μάντι.

Αν θέλεις να χάσεις βάρος μέχρι το καλοκαίρι και επιστρατεύεις δίαιτες και γυμναστές, ενώ έχεις γεμίσει το σπίτι με τσία και fitness περιοδικά; Ίσως και να το παρακάνεις. Η 37χρονη Μάντι, που βλέπεις στην παρακάτω φωτογραφία κατάφερε να χάσει 68 κιλά μέσα σε 2 χρόνια κάνοντας τα πλέον ελάχιστα.

«Είμαι η ίδια γυναίκα, αλλά με διαφορετική στάση ζωής», γράφει στη λεζάντα μίας εκ των πρώτων φωτογραφιών με στενά ρούχα που τόλμησε να αναρτήσει στο Instagram η Μάντι, αφότου από 170 κιλά κατάφερε να ζυγίζει περίπου 100. «Ακολουθώ ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής που στόχος μου είναι να εξασφαλίσω να παίρνω 35% των θερμίδων μου από τους υδατάνθρακες, το 25% των θερμίδων μου από το λίπος και το 40% από πρωτεΐνες», γράφει προσπαθώντας να εξηγήσει όλα όσα τις έμαθε ο διατροφολόγος που την βοήθησε.

Καμία διατροφή όμως δεν πρόκειται να σού χαρίσει τα αποτελέσματα που θέλεις, εάν δεν τη συνδυάσεις με συχνή γυμναστική. Καθώς μόνη της πελάγωνε στο γυμναστήριο, η Μάντι αποφάσισε να προσλάβει έναν personal trainer, που όπως παραδέχεται «ήταν μεγάλη επένδυση».

Ήταν όμως και μια από τις καλύτερες αποφάσεις που πήρε ποτέ, καθώς έτσι κατάφερε να αγαπήσει τη γυμναστική.

Κάτι το οποίο επίσης τη βοήθησε απίστευτα πολύ ήταν το ότι φρόντιζε οι στόχοι που θέτει να είναι λογικοί. «Το να βάζεις στόχο κάθε φορά να χάσεις 2 με 3 κιλά τον μήνα ήταν πιο εφικτό από το να λες από την αρχή ότι θα χάσω 6 με 8 κιλά» εξηγεί.

Έτσι κατάφερε να μην απογοητεύεται κάθε φορά που ανεβαίνει στη ζυγαριά και να μην τα παρατά κάθε φορά που δεν έβλεπε αποτελέσματα. Οι στόχοι της ήταν μικροί και πραγματοποιήσιμοι, γεγονός που τής έδωσε κουράγιο να συνεχίσει την προσπάθειά της.

Πηγή: youweekly.gr

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News

post-image
FITNESS Κάψε θερμίδες

“Ήμουν εθισμένη με το τρέξιμο! Μέχρι που ξεκίνησα τα βάρη και άλλαξε το σώμα μου…”

Μια αληθινή ιστορία που θα σε εμπνεύσει! “Ξεκίνησα να γυμνάζομαι κάνοντας γιόγκα και τρέχοντας αλλά πολύ γρήγορα εθίστηκα στις...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
FITNESS Κάψε θερμίδες

Η πιο δημοφιλής fitness Instagramer στον κόσμο, Kayla Itsines, σου δείχνει εύκολες ασκήσεις για την εγκυμοσύνη σου!

Αν είσαι έγκυος και θέλεις να κάνεις κάτι για να συνεχίσεις να έχεις ενέργεια, όμορφη διάθεση και όμορφο, γυμνασμένο...
Διαβάστε Περισσότερα