Όπως εξομολογήθηκε η Αθηνά Οικονομάκου πήρε 23 ολόκληρα κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.
Έτρωγε υπερβολικά μεγάλες ποσότητες φαγητού και γλυκού σε σημείο που απορούσε και η ίδια πως έτρωγε τόσο μεγάλες μερίδες.
Μέσα στις πρώτες 50 μέρες μετά τη γέννα είχε καταφέρει να χάσει 15 κιλά χωρίς να προσπαθήσει ιδιαίτερα μιας και απλά σταμάτησε να τρώει τόσο πολύ και επανήλθε στις προηγούμενες διατροφικές της συνήθειες.
Πιο συγκεκριμένα διάβασε παρακάτω τη διατροφή της ηθοποιού.
Δευτέρα
Πρωινό: ένα ποτήρι χυμό πορτοκάλι και μια μπανάνα
Δεκατιανό: ένα φρούτο εποχής
Mεσημεριανό: ψάρι βραστό με βραστά λαχανικά
Απογευματινό: γιαούρτι με μέλι
Βραδινό: χορτόσουπα με ένα κομμάτι τυρί και ψωμί ολικής άλεσης
Τρίτη
Πρωινό: βραστό αυγό με ψωμί ολικής άλεσης και μια φέτα τυρί του τοστ
Δεκατιανό: ένα φρούτο εποχής
Μεσημεριανό: στήθος κοτόπουλο βραστό με βραστά λαχανικά
Απογευματινό: γιαούρτι με μέλι
Βραδινό: κοτόσουπα με λαχανικά και μια φέτα ψωμί του τοστ ολικής άλεσης
Τετάρτη
Πρωινό: ένα ποτήρι γάλα με 2 φρυγανιές ολικής άλεησς και 1 κ.γ. ταχίνι
Δεκατιανό: ένα φρούτο εποχής
Μεσημεριανό: ψητές ή βραστές πατάτες με τόνο και σαλάτα με πράσινα λαχανικά
Απογευματινό: ανάλατους ξηρούς καρπούς
Βραδινό: 1 ντάκο με ντομάτα τριμμένη και φέτα
Πέμπτη
Πρωινό: ένα γιαούρτι με 3 κ.σ. βρώμη και αποξηραμένα φρούτα
Δεκατιανό: δημητριακά με γάλα
Μεσημεριανό: δύο μέτρια μπιφτέκια μοσχαρίσια (150 γρ) με 1,5 φλιτζάνι κινόα με λαχανικά
Απογευματινό: μια μπάρα δημητριακών και ένα ποτήρι γάλα
Βραδινό: ομελέτα με 2 αυγά με κατίκι ή ανθότυρο και λαχανικά
Παρασκευή
Πρωινό: δημητριακά ολικής άλεσης και ένα τοστ με τυρί
Δεκατιανό: ένα φρούτο εποχής
Μεσημεριανό: ψητή μπριζόλα με καρότα και ένα φλιτζάνι καστανό ρύζι
Απογευματινό: γιαούρτι με μέλι
Βραδινό: μισή μερίδα του μεσημεριανού
Σάββατο
Πρωινό: βραστό αυγό με ψωμί ολικής άλεσης και δημητριακά
Δεκατιανό: δύο ρυζογκοφρέτες με ταχίνι
Μεσημεριανό: 1 μερίδα όσπρια ή λαδερά
Απογευματινό: ένα κουλούρι θεσσαλονίκης και έναν φυσικό χυμό
Βραδινό: κοτόσουπα με φρέσκα λαχανικά
Κυριακή
Πρωινό: ένα ποτήρι χυμό πορτοκαλιού και δημητριακά ολικής άλεσης
Δεκατιανό: ένα φρούτο και δύο πολύσπορα κριτσίνια
Μεσημεριανό: ζυμαρικά με σάλτσα από φρέσκια ντομάτα και 1 κομμάτι τυρί
Απογευματινό: ανάλατους ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα
Βραδινό: κοτόπουλο μαγειρεμένο στον ατμό με λαχανικά