Ατομικά Cheesecake χωρίς ζάχαρη | Με 4 υλικά

By

Αυτά τα cheesecake χωρίς ζάχαρη είναι πλούσια σε γεύση και χρειάζονται πολύ μικρή προσπάθεια από τη μεριά σου για να τα ετοιμάσεις.

Είναι κρεμώδη, light, δεν περιέχουν ζάχαρη αλλά παρόλα αυτά είναι γλυκά όσο πρέπει. Το καλύτερο από όλα είναι ότι για να τα φτιάξεις χρειάζεσαι μόλις 4 υλικά.

Δες ακόμα –> Το πιο γρήγορο υγιεινό σοκολατένιο γλυκό με 2 μόνο υλικά!

Όπως θα έχεις καταλάβει μου αρέσει πολύ να δοκιμάζω συνταγές αλλά πάνω από όλα μου αρέσει να κάνω τη ζωή μου όσο πιο εύκολη γίνεται. Θέλω να φτιάχνω γρήγορες συνταγές, νόστιμες και υγιεινές. Και επειδή όλοι στην οικογένεια αγαπάμε τα γλυκά (όχι σε υπερβολικό βαθμό, αλλά τα αναζητάμε που και που) μου αρέσει να τα φτιάχνω εγώ η ίδια και όχι να τα αγοράζω από ζαχαροπλαστεία.

Έτσι είμαι σίγουρη ότι έχω χρησιμοποιήσει υλικά που γνωρίζω πώς να προφέρω και πώς δεν τα έχω γεμίσει με ζάχαρη.

Βρες εδώ όλα τα γλυκά χωρίς ζάχαρη που έχω φτιάξει μέχρι σήμερα!

Τι γεύση πρέπει να έχει ένα καλό cheesecake;

Το cheesecake είναι ένα γλυκό που δεν είναι πολύ γλυκό ακόμα κι αν φτιάξεις την κλασική συνταγή που περιέχει ζάχαρη. Από την άλλη είναι κρεμώδες και πολύ πολύ νόστιμο. Το ίδιο ισχύει και με το cheesecake χωρίς ζάχαρη. Απλά τέλειο!

Γιατί να φτιάξεις ατομικό cheesecake χωρίς ζάχαρη;

Γιατί με αυτόν τον τρόπο μπορείς να διασφαλίσεις ότι δεν θα το παρακάνεις με τις ποσότητες που θα καταναλώσεις. Μπορείς να φας το ατομικό σου cheesecake και όταν θελήσεις ξανά μπορείς να το φτιάξεις και πάλι.

Δες ολόκληρη τη συνταγή στο dearlife.gr.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News