Αυτές είναι οι υγιεινές συνήθειες της βασιλικής οικογένειας που πρέπει να υιοθετήσεις κι εσύ!

By

Δεν υπάρχει μέλος της βασιλικής οικογένειας που να έχει παραπάνω κιλά από το κανονικό. Αυτό οφείλεται στις διατροφικές και τις γυμναστικές τους συνήθειες τις οποίες καλό θα είναι να υιοθετήσεις κι εσύ.

Δες τι ακριβώς κάνουν…

Γυμνάσου νωρίς για να μην το έχεις για αργότερα Η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry γυμνάζονται πρωί-πρωί για να μην το έχουν για μετά.

Υποσχέσου στον εαυτό σου ότι θα τα δώσεις όλα Η Meghan Markle δεν χαζεύει στο γυμναστήριο. Όσο βρίσκεται εκεί κάνει τα πάντα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα χωρίς να παραπονιέται.

Μην ξεχνάς τα plank Η Kate Middleton κάνει plank πολύ συχνά. Με αυτόν τον τρόπο δυναμώνει τους μύες της. Η Kate κάνει plank (σανίδα) και μένει σε αυτήν για 45 δευτερόλεπτα ενώ επαναλαμβάνει 10 φορές.

Δοκίμασε να κάνεις γιόγκα Η Meghan Markle λατρεύει τη γιόγκα την οποία ξεκίνησε από τα 7 της.

Τρώγε φρούτα και λαχανικά H Kate αγαπάει τις ωμές τροφές. Τρώει πολλά φρούτα και λαχανικά ωμά.

Αγόρασε ένα λάστιχο Η Meghan Markle κάνει ασκήσεις για το κάτω μέρος του σώματός της με τη βοήθεια ενός λάστιχου.

Βγες για τρέξιμο Αν δεν θέλεις να κάνεις τίποτα άλλο απλά βγες έξω και άρχισε να τρέχεις. Θα φτιάξει αμέσως η ψυχολογία σου.

Βάλε το ψάρι στην καθημερινότητά σου Η βασίλισσα Letizia της Ισπανίας τρώει πολλά αντιφλεγμονώδη τρόφιμα όπως είναι ο σολομός, τα φρούτα του δάσους, τα πράσινα λαχανικά και το ελαιόλαδο.

Φάε πρώτα πρωτεϊνη Η βασίλισσα Letizia της Ισπανίας τρώει μια ομελέτα τριών αυγών για πρωινό. Αυτή τη βοηθάει να έχει ενέργεια και να αισθάνεται χορτάτη για περισσότερο.

Άρχισε να πίνεις smoothies Το 2015 η Meghan αποκάλυψε ότι λατρεύει να πίνει ένα smoothie κάθε μέρα.

Δώσε στη χορτοφαγία μια ευκαιρία Η Meghan είναι περιστασιακά vegan. Όπως έχει πει η ίδια είναι vegan όλη την εβδομάδα και πιο ελεύθερη διατροφικά το Σαββατοκύριακο.

Τρώγε απλά όταν είσαι στο σπίτι Η βασίλισσα Ελισάβετ τρώει ψητό ή βραστό ψάρι με λαχανικά όταν είναι στο σπίτι της και όχι σε κάποιο event.

Τρώγε μαύρη σοκολάτα Η βασίλισσα Ελισάβετ λατρεύει τη σοκολάτα. Προτιμάει όμως την μαύρη εκδοχή της. Όσο πιο μαύρη… τόσο το καλύτερο.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News