Αυτή είναι η καθημερινή διατροφή της Gigi Hadid!

By

Βλέποντας το εκπληκτικό σώμα της Gigi Hadid είναι δύσκολο να πιστέψω ότι τρώει οτιδήποτε άλλο εκτός από σπανάκι από το πρωί μέχρι το βράδυ. Από ό,τι φαίνεται, όμως, τα πράγματα δεν είναι έτσι.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε το supermodel στο Harper’s Bazaar, η Gigi είναι ένα κορίτσι γεμάτο όρεξη για φαγητό και κυρίως για πρωινό. “Μένω κοντά στo The Smile και μου αρέσει να τρώω για πρωινό ομελέτα με μπέικον και ψημένο ψωμί”, είπε αναφερόμενη σε ένα από τα πιο in φαγάδικα της Νέας Υόρκης. 

keep_gigi02

Το μεσημέρι το μοντέλο συνήθως έχει όρεξη για burger. Δεν το τρώει, όμως, συχνά. Όπως έχει πει στο παρελθόν τρώει μόνο 2 burger την εβδομάδα για να μπορεί να ακολουθεί το πιο αυστηρό διατροφικό της πρόγραμμα όλη την υπόλοιπη εβδομάδα. Συνήθως τρώει μια σαλάτα πάλι από το ίδιο φαγάδικο.

Το βράδυ η Gigi προτιμάει κάτι σε ψάρι και έτσι σχεδόν πάντα καταλήγει να τρώει σούσι σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Νέας Υόρκης.

keep_gigi01

Όσον αφορά το γλυκό το μοντέλο αγαπάει πολύ το παγωτό το οποίο τρώει όποτε το λιγουρεύεται.

Μην ξεγελιέσαι. Μπορεί να τρώει κάτι παραπάνω μερικές φορές αλλά συνήθως ακολουθεί μια αρκετά υγιεινή διατροφή ενώ γυμνάζεται σχεδόν σε καθημερινή βάση. Πέρα από όλα αυτά είναι ένας άνθρωπος που βρίσκεται μονίμως σε κίνηση πράγμα που σημαίνει πως ό,τι τρώει, το χάνει. Αν είσαι και εσύ ένας από αυτούς τότε σίγουρα μπορείς να τρως κάτι παραπάνω χωρίς να παίρνεις βάρος.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News