Αυτή είναι η φιλοσοφία της Miranda Kerr σε ό,τι αφορά τη διατροφή

By

Κάτι ξέρει παραπάνω… άλλωστε το έχει σπουδάσει το θέμα (έχει σπουδάσει διατροφολόγος) και το έχει μελετήσει πάρα πολύ. Δες, λοιπόν, ποια είναι η διατροφή που ακολουθεί με την οποία είμαι 100% σύμφωνη.

Άλλωστε όπως έχει πει και η αγαπημένη μου Gigi Hadid: “Χρειάζεται να κάνεις καμιά αμαρτία που και που για να μπορείς να είσαι αγία όλο τον υπόλοιπο καιρό”, μιλώντας για τη διατροφή της και τις παρασπονδίες που κάνει όποτε νιώθει ότι το χρειάζεται.

Το supermodel Miranda Kerr λατρεύει το σούπερ κρεμώδες κατσικίσιο τυρί. Πώς, λοιπόν, καταφέρνει να διατηρείται υγιής και fit; Σύμφωνα με τα λεγόμενά της ζει σύμφωνα με τον κανόνα 80/20.

kl_miranda

“Προσπαθώ πολύ να τρώω υγιεινές, βιολογικές τροφές κατά 80% και κάνω ό,τι παρασπονδίες θέλω κατά 20%. Είναι πολύ σημαντικό να μην στερείσαι τίποτα γιατί όταν στερηθείς τη σοκολάτα για πολύ καιρό θα καταλήξεις να φας μια ολόκληρη σοκολάτα τη στιγμή που θα τη θελήσεις και όχι ένα κομματάκι που είναι και το λογικό”.

Η διατροφή 80/20 είναι απλή: Τρως θρεπτικές και υγιεινές τροφές τον περισσότερο καιρό και τρως λιγότερο υγιεινές τροφές που και που. Πιο συγκεκριμένα, αν θέλεις να κάνεις μια διατροφική παρασπονδία σύμφωνα με την Kerr θα πρέπει να την κάνεις μια φορά την εβδομάδα και όχι κάθε μέρα.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News