keepup_avocado

Αβοκάντο γεμιστό με γαλοπούλα και αυγά!

By

Έτσι δεν έχεις δοκιμάσει ξανά το αβοκάντο!

Το αβοκάντο είναι μία από τις super ευεργετικές τροφές για τον οργανισμό μας. Το τρώμε σε σαλάτες, σκέτο, συνοδευτικό αλλά όση φαντασία και αν έχεις κάποια στιγμή φλερτάρεις με το “βαρετό”. Με αυτή τη συνταγή θα ανανεώσεις τη σχέση σου μαζί του. Μπορείς να την κάνεις εύκολα για πρωινό και για ένα γρήγορο σνακ αν δεν προλαβαίνεις να φας το προγραμματισμένο σου!

Taste it και θα με θυμηθείς!

Τι θα χρειαστείς

  • 1 αβοκάντο
  • 2 αυγά
  • 2 φέτες καπνιστή γαλοπούλα με λίγο αλάτι, ψιλοκομμένη
  • 3 κ.σ τυρί κίτρινο χαμηλών λιπαρών ή vegan
  • 1 πρέζα αλάτι
  • φρέσκο πιπέρι τριμμένο

Εκτέλεση

  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C στον αέρα.
  • Κόβουμε το αβοκάντο στη μέση, αφαιρούμε το κουκούτσι και με ένα κουτάλι αφαιρούμε λίγη από τη σάρκα του για να μπορέσουμε να χωρέσουμε στη συνέχεια το μείγμα μας.
  • Προσθέτουμε τα αυγά στο κάθε κομμάτι από αβοκάντο.
  • Ρίχνουμε το τυρί, το αλάτι και το πιπέρι.
  • Στο τέλος, ρίχνουμε από πάνω και τη γαλοπούλα.
  • Ψήνουμε για 10-15 λεπτά.
  • Σερβίρουμε ζεστά.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News