Αυτά είναι τα χειρότερα “ποτά” για απώλεια βάρους σύμφωνα με τους διατροφολόγους!

By

Έχω σταματήσει να πίνω αναψυκτικά, αλκοόλ και ενεργειακά ποτά και ο λόγος που το έκανα ήταν για να απελευθερωθώ από τις περιττές τους θερμίδες.

Αν είσαι σε φάση που θέλεις να χάσεις βάρος η διατροφή σου και το τι βάζεις μέσα στο στόμα σου παίζουν μεγάλο ρόλο. Και μπορεί να προσέχεις ήδη τη διατροφή σου. Προσέχεις, όμως, και το τι πίνεις ή απλά “δεν δίνεις σημασίε σε λεπτομέρειες” οι οποίες τελικά κάνουν και τη διαφορά;

Δες παρακάτω ποια είναι τα “ποτά” που πρέπει να βγάλεις από τη ζωή σου για να χάσεις βάρος.

Αναψυκτικά

Είναι γνωστό ότι φορτώνεσαι περιττές θερμίδες και ζάχαρη και δεν χορταίνεις. Πίνοντας ένα αναψυκτικό μαζί με το γεύμα σου διπλασιάζεις τις θερμίδες που παίρνεις. Δεν αξίζει καθόλου τον κόπο.

Αναψυκτικά light

Δυστυχώς πρόσφατες έρευνες έχουν δείξει ότι οι γλυκαντικές ουσίες που περιέχουν μπορεί να αυξήσουν την αίσθηση της πείνας. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να μην παίρνεις θερμίδες από το ίδιο το αναψυκτικό αλλά παίρνεις από το παραπάνω φαγητό που θα φας εξαιτίας του.

Κοκτέιλ

Τα κοκτέιλ που συνηθίζεις να πίνεις το καλοκαίρι έχουν πολλές θερμίδες και πολύ ζάχαρη. Μην πίνεις κάποιο κοκτέιλ όταν είσαι έξω και προτίμησε ένα ποτήρι κρασί.

Καφέ με ζάχαρη

Μάθε να πίνεις τον καφέ σου σκέτο και μην βάζεις σε αυτόν ούτε ζάχαρη ούτε γάλα. Αν θέλεις να χάσεις βάρος απλά παράλειψε τέτοιου είδους καφέδες.

Ice tea με ζάχαρη

Όπως ο καφές με ζάχαρη έτσι και το τσάι με ζάχαρη μπορεί να έχει 100 θερμίδες και πάνω από 20 γραμμάρια ζάχαρης. Προτίμησε αν θέλεις να πιεις κάτι να είναι ice tea χωρίς ζάχαρη.

Ενεργειακά ποτά

Πολύς κόσμος πίνει ενεργειακά ποτά χωρίς να υπάρχει πραγματικά λόγος. Οι αθλητές που προπονούνται με τις ώρες και έχουν μεγάλη έλλειψη σε ηλεκτρολύτες τα χρειάζονται. Από την άλλη εσύ πο μπορεί να πηγαίνεις μια ώρα την ημέρα γυμναστήριο σίγουρα δεν τα χρειάζεσαι. Πιες απλά νερό.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News