Αυτές είναι οι “υγιεινές” τροφές που πρέπει να εξαφανίσεις από τα ντουλάπια σου… ΧΘΕΣ!

By

Εννοείται πως οι σοκολάτες, τα γαριδάκια και οι σοκοφρέτες δεν έχουν θέση στην κουζίνα σου αλλά δεν είμαι εδώ για να σου μιλήσω για τα προφανή.

Υπάρχουν και άλλες “υγιεινές” τροφές που μόνο υγιεινές δεν είναι. Δες ποιες είναι αυτές και βγάλ’τες αμέσως από τη διατροφή σου και το σπίτι σου.

Τεχνητά γλυκαντικά
Δεν βοηθούν καθόλου στο αδυνάτισμα όπως μπορεί να νομίζεις, επιβραδύνουν τον μεταβολισμό και δεν είναι φυσικά. Επομένως γιατί να βρίσκονται μέσα στο σπίτι σου;

Δημητριακά
Τα περισσότερα δημητριακά είναι γεμάτα ζάχαρη και είναι πολύ επεξεργασμένες τροφές. Αντί για τα κλασικά δημητριακά που βρίσκεις στα ράφια των σούπερ μάρκετ, μάθε να φτιάχνεις τη δική σου σπιτική γκρανόλα ή φάε βρώμη με φρούτα και ξηρούς καρπούς για πρωινό.

Σνακ για δίαιτα
Τα “υγιεινά” σνακ του εμπορίου είναι ό,τι χειρότερο κυκλοφορεί στην αγορά. Είναι γεμάτα συντηρητικά, είναι επεξεργασμένες τροφές που περιέχουν ζάχαρη, απλούς υδατάνθρακες και όλα τα κακά του κόσμου.

Λάδι κανόλα
Είναι ένα από τα χειρότερα λάδια που μπορείς να βάλεις στη διατροφή σου. Το αγνό παρθένο ελαιόλαδο είναι το καλύτερο λάδι που μπορείς να βάλεις στη διατροφή σου. Προτίμησε να το τρως ωμό.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News