Αυτό το ζευγάρι έχασε πάνω από 100 κιλά μαζί πριν την ημέρα του γάμου τους!

By

Ήταν 3 χρόνια πριν όταν ο τωρινός σύζυγος της Mary Jane O’Toole της έκανε έκπληξη οργανώνοντας ένα ταξίδι στην Disneyland.

Εκεί ήταν που οι δυο τους συνειδητοποίησαν ότι έπρεπε να χάσουν βάρος. Αλλάζοντας εντελώς τη διατροφή τους και βάζοντας την γυμναστική στη ζωή τους κατάφεραν να χάσουν πάνω από 100 κιλά σε 2 χρόνια με σκοπό να έχουν το ιδανικό για αυτούς σώμα την ημέρα του γάμου τους.

Τι έκανε, όμως, το ζευγάρι και τα κατάφερε; Διάβασε παρακάτω.

Η Mary Jane και ο Alex ξεκίνησαν μαζί το ταξίδι τους για να χάσουν βάρος και ο ένας στήριζε τον άλλον σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που κάνανε. Τη μεγάλη απόφαση την πήραν όταν κοιτούσαν τις φωτογραφίες από το ταξίδι τους και συνειδητοποίησαν ότι έπρεπε να αλλάξουν τις διατροφικές τους συνήθειες.

Το κίνητρό τους ήταν πολύ μεγάλο (και πολλές φορές ένα μεγάλο κίνητρο είναι αυτό που μας βοηθάει να κάνουμε μεγάλες αλλαγές στη ζώη μας). Ήθελαν να έχουν χάσει βάρος μέχρι την ημέρα του γάμου τους. Ο Alex κατάφερε να χάσει 37 κιλά μέσα στον πρώτο χρόνο και η Mary Jane 70 κιλά μέσα σε 2 χρόνια.

Τι έτρωγε, όμως, η Mary Jane;

Αυτό που έκανε ουσιαστικά ήταν να μετράει τις μερίδες της και να ελέγχει τις ποσότητες φαγητού που έτρωγε. Σημείωνε ό,τι έτρωγε σε μια εφαρμογή -την Lose it! app- και έτσι δεν ξέφευγε ποτέ από τον στόχο της.

Πώς γυμναζόταν;

Πριν ξεκινήσει να γυμνάζεται η Mary Jane περίμενε έναν ολόκληρο χρόνο. Μόλις πέρασε ο πρώτο χρόνος ξεκίνησε να κάνει γιόγκα ενώ τώρα έχει καταλήξει στην κυκλική προπόνηση με λάστιχα ενώ κάνει και γιόγκα για να γυμνάζει όλο της το σώμα.

Τι συμβουλή μας δίνει η Mary Jane;

Και η Mary Jane και ο Alex είχαν θέμα με το υπερβολικό φαγητό. Η “cheat day” τους δεν ήταν ποτέ μόνο μια μέρα την εβδομάδα. Όταν ξεκινούσαν δεν μπορούσαν να σταματήσουν. Έτσι αποφάσισαν να κόψουν τις “cheat days”. “Χρειάζεται επιμονή, συνέπεια και αφοσίωση. Και όλο αυτό θα έχει αποτέλεσμα μόνο αν το θελήσεις πραγματικά”, λέει η ίδια η Mary Jane που είναι πλέον μια ευτυχισμένη σύζυγος με τέλειο σώμα.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News