Η Carrie Underwood λέει πως το 45% της διατροφής της είναι υδατάνθρακες!!!

By

Η διάσημη τραγουδίστρια Carrie Underwood εύχεται να είχε ένα manual διατροφής και άσκησης. Και έτσι έφτιαξε ένα δικό της!

Η τραγουδίστρια της country και μαμά δύο παιδιών μίλησε στο Woman’s Health πώς έχει καταφέρει να δείχνει και να νιώθει τέλεια σωματικά.

Η 36χρονη Carrie λέει πως είναι vegetarian ενώ θέλει να γίνει κάποια στιγμή και vegan.

Το 2005 ήταν που αποφάσισε να χάσει βάρος ύστερα από ένα μήνυμα που διάβασε το οποίο έλεγε ότι “η Carrie παχαίνει”. Η ίδια λέει σχετικά: “Δεν με ένοιαζε τι σκέφτονταν οι άλλοι άνθρωποι”, αλλά μέσα της ήξερε ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει να τρώει quesadillas και μακαρόνια συνέχεια. Άλλωστε δεν ένιωθε καλά με τον εαυτό της και αγόραζε όλο και πιο μεγάλα ρούχα.

Όταν πήγε στην πρώτη της περιοδεία με το Americal Idol άρχισε να διαβάζει τις ετικέτες των φαγητών που κατανάλωνε και άρχισε να μετράει θερμίδες και να κάνει ελλειπτικό. Ένιωθε πολύ καλά μέχρι που σκέφτηκε, “Εφόσον αυτό λειτουργεί γιατί να μην κάνω ακόμα περισσότερη γυμναστική και να τρώω ακόμα πιο λίγο;” και έτσι έφτασε να τρώει μόλις 800 θερμίδες την ημέρα.

Αυτό,όμως, που έκανε ήταν μια να μην τρώει τίποτα και την άλλη να τρώει πάρα πολύ. Και όλο αυτό είχε γίνει ένας φαύλος κύκλος.

Έτσι οδηγήθηκε στο να γράψει ένα βιβλίο για όλες αυτές τις δυσκολίες και για το πώς μπορεί ο κάθε άνθρωπος να τις ξεπεράσει όπως έκανε και η ίδια.

Πώς τρέφεται λοιπόν σήμερα η τραγουδίστρια και πώς γυμνάζεται;

H διατροφή της έχει κανόνες αλλά που και που μπορεί να απολαύσει το αγαπημένο της γλυκό. “Μου αρέσουν οι κανόνες”, λέει η ίδια και συνεχίζει, “Έτσι νιώθω καλά με τον εαυτό μου και έτσι λειτουργώ”. Η τραγουδίστρια μετράει θερμίδες καθώς και τις ποσότητες του υδατάνθρακα, της πρωτεϊνης και των λιπαρών που πρέπει να καταναλώνει καθημερινά. Πιο συγκεκριμένα τρώει 45% υδατάνθρακες, 30% λιπαρά και 25% πρωτεϊνη.

Τι τρώει μια τυπική μέρα;

Για πρωινό τρώει τοφού με ασπράδια αυγών, μούρα, ψωμί και πίνει καφέ.

Το μεσημέρι τρώει ένα σάντουις με τοφού, ντομάτα, αβοκάντο, κρεμμύδι, σπανάκι και μουστάρδα.

Για σνακ μπορεί να πιει ένα πράσινο smoothie και για βραδινό ψητά λαχανικά με τοφού ή vegan κοτόπουλο.

Δεν τρελαίνεται για γλυκά και έτσι αρκείται σε μερικά κομμάτια μαύρη σοκολάτα όποτε νιώθει ότι θέλει να φάει κάτι γλυκό. Λατρεύει όμως το κόκκινο κρασί το οποίο πίνει 1-2 φορές την εβδομάδα.

Όσο για το πώς γυμνάζεται η ίδια λέει σχετικά, “Αν μπορώ να γυμναστώ 7 φορές μέσα σε μια εβδομάδα θα το κάνω γιατί την επόμενη ίσως καταφέρω να γυμναστώ μόνο 2 φορές”. Η trainer της ταξιδεύει μαζί της όταν χρειάζεται και την γυμνάζει. Η τραγουδίστρια γυμνάζει πολύ τα πόδια της και τρέχει είτε έξω είτε στον διάδρομο.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News