Χάσιμο βάρους με 6 μυστικά των Γαλλίδων | Ολα εδώ!

By

Τα μυστικά των Γαλλίδων για χάσιμο βάρους αποκαλύπτονται!

Τι θα έλεγε μια Γαλλίδα αν τη ρωτούσαμε ποια είναι τα μυστικά της για χάσιμο βάρους; Πώς γίνεται να τρώνε τόσο βούτυρο και παρόλα αυτά να είναι όλες αδύνατες; Κι όμως, γίνεται.

Στην πραγματικότητα οι περισσότερες Γαλλίδες τρώνε βούτυρο και είναι αδύνατες. Η Γαλλική κουζίνα έχει από φυσικού της πολλά λιπαρά.

Η αλήθεια είναι μια: Τα λιπαρά δεν σε γεμίζουν με λίπος και το μυστικό των Γαλλίδων είναι ότι τρώνε καλά λιπαρά.

κοπέλα τρώει

Επιλέγοντας καλές πηγές υδατανθράκων ελέγχουν καλύτερα τη γλυκόζη στο αίμα τους και το βάρος τους. Ο γλυκαιμικός δείκτης μετράει κατά πόσο κάθε τροφή επηρεάζει τη γλυκόζη στο αίμα σου. Για παράδειγμα, τροφές που έχουν υψηλό γλυκαιμικό δείκτη σε κάνουν να έχεις διατροφικά ξεσπάσματα μέσα στην ημέρα σου. Τέτοιες τροφές είναι το λευκό ψωμί, το κέικ, τα ντόνατς, τα κράκερ και σχεδόν όλες οι επεξεργασμένες τροφές.

Χάσε Όσα Κιλά Θέλεις Μέχρι το Καλοκαίρι Ακολουθώντας τη Διατροφή των Γαλλίδων!

Οι Γαλλίδες τρώνε πολλές τροφές που έχουν χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη όπως είναι τα φρούτα, τα λαχανικά, τα φασόλια, το κρέας και τα ελαφρώς επεξεργασμένα δημητριακά και γαλακτοκομικά προϊόντα.

Ποια είναι, λοιπόν, τα 6 μυστικά των Γαλλίδων για χάσιμο βάρους;

Μείωσε την κατανάλωση τροφών που περιέχουν ζάχαρη Ξεκίνα καταγράφοντας σε ένα ημερολόγιο όλη τη ζάχαρη που καταναλώνεις μέσα στην ημέρα σου. Η ζάχαρη ανοίγει την όρεξη και σε κάνει να θες να τρως ακόμα περισσότερο αφού την καταναλώσεις. Κράτα το γλυκάκι σου για μετά το γεύμα. Ο αντίκτυπος της ζάχαρης στο σώμα σου είναι πολύ διαφορετικός αν την φας μετά το γεύμα σου. Πέρα από αυτό μετά το φαγητό δεν θα μπορείς να φας και μεγάλες ποσότητες γλυκού.

Μείνε μακριά από επεξεργασμένες τροφές Αυτός ο κανόνας περιλαμβάνει όλες εκείνες τις συσκευασμένες τροφές που περιέχουν μια μεγάλη λίστα με υλικά (κυρίως χημικά). Οι απλές τροφές με απλά, κατανοητά συστατικά είναι οι καλύτερες.

Διάβασε τη συνέχεια στο dearlife.gr.

 

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News