Δίαιτα χωρίς ζάχαρη, η χειρότερη του 2015

By

Το παραδέχομαι, έχω μία ιδιαίτερη αδυναμία στη ζάχαρη και τα γλυκά, όμως όταν μιλάμε για δίαιτα είμαι διατεθειμένη να περιορίσω αυτή την αγάπη μου. Κάθε πράγμα έχει και το μέτρο του και στην προκειμένη περίπτωση, το μέτρο αυτό χάθηκε εντελώς.

Μπορεί τα παγκόσμια μέσα να είχαν ξετρελαθεί με τη νέα σιλουέτα του Tom Hanks και του Alec Baldwin, όμως οι διατροφολόγοι όλου του κόσμου επαναστάτησαν! Η περιβόητη δίαιτα χωρίς ζάχαρη ανακηρύχθηκε ως η χειρότερη και πιο επικίνδυνη δίαιτα για το 2015.

Στην εν λόγω δίαιτα απαγορεύεται δια ροπάλου η ζάχαρη (κρυφή και φανερή). Όπως επισημαίνουν οι διατροφολόγοι, σε κάθε διαιτολόγιο επιτρέπει την πρόληψη σακχάρων έως 10% του συνόλου των ημερήσιων θερμίδων, η υπερβολή σκοτώνει!

tom hanks-alec baldwin-diet
Ο μεγαλύτερος κίνδυνος, που κρύβεται στη δίαιτα χωρίς ζάχαρη, είναι η έντονη υπογλυκαιμία, οι ζαλάδες και η μη σωστή λειτουργία του εγκεφάλου σε καταστάσεις έντονης πίεσης, ενώ οι ειδικοί δεν κρύβουν την τάση για υπερκατανάλωση γλυκών μετά το πέρας της δίαιτας.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Beauty News & Trends Μυστικά Ομορφιάς

Τα πιο απλά μυστικά για να δείχνεις όμορφη στις φωτογραφίες (και τις selfies)!

Βαριόμουν τόσο πολύ χθες το βράδυ που χάζευα για αρκετή ώρα στο Instagram και κοίταζα αφηρημένα selfies φωτογραφίες της...
Διαβάστε Περισσότερα