Και ποιος δεν θέλει να τρώει κάθε μέρα σοκολάτα; Αν, όμως, θέλεις να την τρως χωρίς τύψεις και ενοχές, τότε πρέπει να δοκιμάσεις την παρακάτω συνταγή!
Θα χρειαστείς…
1/4 φλ.τσ. λάδι καρύδας (μέτρησέ το αφού το λιώσεις)
1/4 φλ.τσ. κακάο σε σκόνη
2-3 κ.σ. maple syrup ή μέλι
Ξεκίνα ρίχνοντας σε ένα μπολ όλα τα συστατικά και ανακάτεψε.
Ρίξε το μείγμα σε ταψάκι για μάφιν ή σε ένα πολύ μικρό εννιαίο ταψάκι. Θα πάρει καμιά ωρίτσα να σφίξει η σοκολάτα σου.
Το καλύτερο είναι να την αποθηκεύσεις στην κατάψυξη και να τη βγάζεις κάθε φορά που θέλεις να τρως λίγο.
Δες και το video που ακολουθεί για να καταλάβεις την ακριβή διαδικασία.