Όταν η κινόα συνδυάζεται με τσίλι το αποτέλεσμα είναι… καυτό!

By

Αυτό το γεύμα είναι πλούσιο σε πρωτεϊνες, είναι ιδανικό για τους χειμερινούς μήνες (εγώ το τρώω χειμώνα-καλοκαίρι γιατί λατρεύω τις σούπες) και μπορείς να το συνδυάσεις με λίγο δροσερό γιαούρτι.

Για να το φτιάξεις θα χρειαστείς:

1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
2 κόκκινες πιπεριές-κέρατα ψιλοκομμένες
1/4 κ.γ. αλάτι
1 μέτρια κολοκύθα κομμένη σε κυβάκια
1 κονσέρβα ντοματάκια
1 κονσέρβα φασόλια (μπορείς φυσικά να προτιμήσεις κανονικά φασόλια τα οποία θα βράσεις μόνη σου)
1 κ.γ. κύμινο
1 κ.γ. πάπρικα
1 κ.γ. κόκκινο πιπέρι
2 φλ. ζωμό λαχανικών
1/3 φλ. κινόα

Ξεκίνα ζεσταίνοντας το ελαιόλαδο σε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Ρίξε μέσα το κρεμμύδι, το σκόρδο, τις πιπεριές και το αλάτι και άφησέ τα για 5-7 λεπτά.

Πρόσθεσε την κολοκύθα και μαγείρεψε για άλλα 5-7 λεπτά.

Ρίμε μέσα τα ντοματάκια, τα φασόλια, το κύμινο, την πάπρικα και το κόκκινο πιπέρι και ανακάτεψε καλά.

Πρόσθεσε τον ζωμό λαχανιών και την κινόα και μαγείρεψε για 30-40 λεπτά μέχρι να γίνει η κινόα.

Σέρβιρε και φάε την σούπα σου καυτή.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς

Eίσαι αρχάρια στο βάψιμο φρυδιών: Δες τα 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για ombre βάψιμο

To να αποκτήσεις τέλεια σχηματισμένα και βαμμένα φρύδια δεν είναι εύκολη υπόθεση – ή τουλάχιστον αυτό πίστευα μέχρι πρόσφατα....
Διαβάστε Περισσότερα