Οι πιο τέλειες “τηγανιτές πατάτες” με τις λιγότερες θερμίδες είναι αυτές!

By

Μπορεί να έχουν διαφορετικό χρώμα από αυτό που έχεις συνηθίσει αλλά οι γεύση τους θα σε ανταμείψει.

Μιλάω για τα πιο τραγανά, νόστιμα φασολάκια που έχεις φάει ποτέ.

Για να τα φτιάξεις θα χρειαστείς:

μισό κιλό πράσινα λεπτά φασολάκια
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1/2 φλ. τριμμένη παρμεζάνα
1 κ.γ. αλάτι
1 κ.γ. πιπέρι
1/2 κ.γ. πάπρικα
Ξεκίνα προθερμαίνοντας το φούρνο στους 180 βαθμούς.

Άπλωσε σε ένα ταψί ένα κομμάτι αντικολλητικό χαρτί.

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε τα φασολάκια με το ελαιόλαδο. Πρόσθεσε την παρμεζάνα, το αλάτι, το πιπέρι και την πάπρικα και ανακάτεψε καλά.

Βάλε τα φασολάκια σου στο φούρνο και ψήσ’τα για 10-15 λεπτά. Άφησέ τα να κρυώσουν λιγάκι πριν τα σερβρίρεις.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς

Eίσαι αρχάρια στο βάψιμο φρυδιών: Δες τα 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για ombre βάψιμο

To να αποκτήσεις τέλεια σχηματισμένα και βαμμένα φρύδια δεν είναι εύκολη υπόθεση – ή τουλάχιστον αυτό πίστευα μέχρι πρόσφατα....
Διαβάστε Περισσότερα