Οι πιο τέλειες “τηγανιτές πατάτες” με τις λιγότερες θερμίδες είναι αυτές!

By

Μπορεί να έχουν διαφορετικό χρώμα από αυτό που έχεις συνηθίσει αλλά η γεύση τους θα σε ανταμείψει.

Μιλάω για τα πιο τραγανά, νόστιμα φασολάκια που έχεις φάει ποτέ.

Για να τα φτιάξεις θα χρειαστείς:

μισό κιλό πράσινα λεπτά φασολάκια
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1/2 φλ. τριμμένη παρμεζάνα
1 κ.γ. αλάτι
1 κ.γ. πιπέρι
1/2 κ.γ. πάπρικα
Ξεκίνα προθερμαίνοντας το φούρνο στους 180 βαθμούς.

Άπλωσε σε ένα ταψί ένα κομμάτι αντικολλητικό χαρτί.

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε τα φασολάκια με το ελαιόλαδο. Πρόσθεσε την παρμεζάνα, το αλάτι, το πιπέρι και την πάπρικα και ανακάτεψε καλά.

Βάλε τα φασολάκια σου στο φούρνο και ψήσ’τα για 10-15 λεπτά. Άφησέ τα να κρυώσουν λιγάκι πριν τα σερβρίρεις.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News