Οι πιο τέλειες “τηγανιτές πατάτες” με τις λιγότερες θερμίδες είναι αυτές!

By

Μπορεί να έχουν διαφορετικό χρώμα από αυτό που έχεις συνηθίσει αλλά η γεύση τους θα σε ανταμείψει.

Μιλάω για τα πιο τραγανά, νόστιμα φασολάκια που έχεις φάει ποτέ.

Για να τα φτιάξεις θα χρειαστείς:

μισό κιλό πράσινα λεπτά φασολάκια
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1/2 φλ. τριμμένη παρμεζάνα
1 κ.γ. αλάτι
1 κ.γ. πιπέρι
1/2 κ.γ. πάπρικα
Ξεκίνα προθερμαίνοντας το φούρνο στους 180 βαθμούς.

Άπλωσε σε ένα ταψί ένα κομμάτι αντικολλητικό χαρτί.

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε τα φασολάκια με το ελαιόλαδο. Πρόσθεσε την παρμεζάνα, το αλάτι, το πιπέρι και την πάπρικα και ανακάτεψε καλά.

Βάλε τα φασολάκια σου στο φούρνο και ψήσ’τα για 10-15 λεπτά. Άφησέ τα να κρυώσουν λιγάκι πριν τα σερβρίρεις.

You may also like

Hot News

post-image
News & Trends Υγεία

Νέα έρευνα σου λέει τι πρέπει να μην τρως για να μειώσεις τον κίνδυνο για προβλήματα καρδιάς κατά 10%!

Η αλήθεια είναι πως είναι δεδομένο το γεγονός ότι μια διατροφή βασισμένη στα λαχανικά θα κάνει γενικό καλό στο...
Διαβάστε Περισσότερα