Μια σαλάτα που μπορείς να φτιάξεις γρήγορα, εύκολα και χωρίς τις τύψεις των περιττών θερμίδων!
Υλικά για 4 μερίδες
·800 γρ. βρασμένα fusilli
·300 γρ. τόνο φιλέτο σε ελαιόλαδο
·150 γρ. καλαμπόκι βρασμένο
·150 γρ. φασόλια κόκκινα βρασμένα
·80 γρ. πιπεριά Φλώρινας ψιλοκομμένη
·Αλάτι και πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Για το dressing
·20 ml χυμό λεμόνι
·60 ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
·άνηθο
Εκτέλεση
·Βράζουμε τα fusilli σε άφθονο αλατισμένο νερό. Μόλις είναι έτοιμα κρυώνουμε και σουρώνουμε.
·Αναμειγνύουμε τα υλικά σε μεγάλο μπολ και μαρινάρουμε με το dressing.
·Γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο άνηθο και πιπεριές Φλώρινας.
·Σερβίρουμε ως συνοδευτική σαλάτα ή ως κύριο γεύμα