Τιραμισού Θεσσαλονίκης με φρέσκο ανθότυρο!

By

Μια κλασική συνταγή από την Ιταλία προσαρμοσμένη στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κουζίνας της Θεσσαλονίκης. Τη δοκίμασα στο “Ζύθος” και αποφάσισα να “κλέψω” τη συνταγή και να τη μοιραστώ μαζί σου!

Για το τιραμισού θα χρειαστείς:

1 Lt κρέμα γάλακτος (φυτική)

600 γρ. ανθότυρο

200 γρ. άχνη ζάχαρη

2 βανίλιες

1 κουτί σαβαγιάρ

2 δόσεις ελληνικό καφέ

50 γρ. ούζο

50 γρ. κακάο (για πασπάλισμα)

Εκτέλεση:

Χτυπάς την κρέμα μαζί με το ανθότυρο, την άχνη και τις βανίλιες. Μόλις ανακατευτούν σωστά, βουτάς τα μπισκότα στον ελληνικό καφέ που έχεις προσθέσει το ούζο.

TIRAMISOU

Έπειτα βάζεις μια στρώση μπισκότα, μια στρώση κρέμα ανθότυρο και στο τέλος πασπαλίζεις με κακάο και σερβίρεις!

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς

Eίσαι αρχάρια στο βάψιμο φρυδιών: Δες τα 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για ombre βάψιμο

To να αποκτήσεις τέλεια σχηματισμένα και βαμμένα φρύδια δεν είναι εύκολη υπόθεση – ή τουλάχιστον αυτό πίστευα μέχρι πρόσφατα....
Διαβάστε Περισσότερα