Είσαι άνω των 50; Αυτές τις συμβουλές για αδυνάτισμα σου δίνει η Elle Macpherson!

By

Στα 56 της χρόνια η Elle Macpherson έχει ένα εκπληκτικό κορμί και εντυπωσιακές αναλογίες.

Ποια είναι τα μυστικά της για τέλειο κορμί μετά τα 50;

Tρώει πολύ απλά στην καθημερινότητά της
“Προσπαθώ να κρατώ το σώμα μου όσο το δυνατόν πιο αλκαλικό γίνεται, αποφεύγοντας τα γαλακτοκομικά και τα κόκκινα κρέατα. Δεν τρώω σιτάρι, αλλά αν θέλω να φάω ένα κομμάτι φρυγανισμένο ψωμί, θα χρησιμοποιήσω ένα ψωμί σίκαλης και όχι ένα χωρίς γλουτένη, γιατί πιστεύω ότι το τελευταίο είναι γεμάτο ζάχαρη. Φροντίζω να μην καταναλώνω πολλή ζάχαρη και δεν τρώω πολλά φρούτα, εκτός από μερικά μούρα”.

Κάνει που και που μερικές ατασθαλίες
“Απλά φροντίζω να μην τις κάνω κάθε μέρα. Λατρεύω τη μαύρη σοκολάτα. Τρώω ένα τετραγωνάκι πού και πού”.

Κοιμάται καλά και πίνει πολύ νερό
“Εάν δεν πιω 3 λίτρα νερό τη μέρα και δεν κοιμηθώ τουλάχιστον 7 ώρες, το σώμα μου κάνει κατακράτηση και το πεπτικό μου σύστημα δεν λειτουργεί καλά”.

Γυμνάζεται για 45 λεπτά
“Γυμνάζομαι κάθε μέρα για 45′. Άλλες φορές περπατάω, άλλες τρέχω, άλλες κολυμπάω, χορεύω ή κάνω σκοινάκι. Κάθε μέρα κάνω και κάτι διαφορετικό. Δεν πιστεύω ότι το να κάνεις κάθε μέρα το ίδιο στον αυτόματο πιλότο είναι ο μόνος τρόπος να είσαι σε φόρμα”.

Βάζει πρόγραμμα για ό,τι κάνει
“Προγραμματίζω τη γυμναστική μου, όπως θα έκανα για ένα meeting στη δουλειά. Αυτός είναι ο χρόνος που αφιερώνω στον εαυτό μου και αν δεν το προγραμματίσω, συχνά το ξεχνώ”.

Γυμνάζεται ακόμα κι όταν είναι διακοπές
“Μπορεί να μην μπορείς να πας γυμναστήριο, αλλά μπορείς να πας για κολύμπι, να περπατήσεις στην παραλία ή να κάνεις μερικές προβολές”.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News