Σου έχω μια φανταστική συνταγή με 2 υλικά για να έχεις μόνιμα παγωτό στην κατάψυξη και να το τρως χωρίς τύψεις και ενοχές.
Τα μόνα υλικά που θα χρειαστείς είναι μπανάνες και mini chips σοκολάτας.
Ξεκίνα κόβοντας 6 ώριμες μπανάνες σε κομματάκια και βάλ’τα στην κατάψυξη για μιάμιση ώρα. Βγάλ’τις για 5 λεπτά και άφησέ τις να μαλακώσουν λίγο. Χτύπησέ τις στο μπλέντερ. και έπειτα ανακάτεψε με το μείγμα που θα έχει δημιουργηθεί τα chips σοκολάτας.
Μοίρασε το μείγμα σε ένα ταψάκι για μάφιν και ρίξε από πάνω μερικά chips σοκολάτας ακόμα. Βάλε το ταψάκι στην κατάψυξη και για μια ώρα και έπειτα βγάλ’το. Το παγωτό σου είναι έτοιμο για φάγωμα.