Ένα χτύπημα 30’’ αρκεί για να σου σταματήσουν οι λιγούρες!

By

Ένα περίεργο πείραμα αποφάσισαν να κάνουν ερευνητές στη Νέα Υόρκη για να δουν πως θα μπορέσει ο άνθρωπος να περιορίσει την όρεξη του χωρίς να φάει κάτι εκείνη τη στιγμή.

Πολλοί εθελοντές βρέθηκαν –όπως ήταν φυσικό- για να συμμετάσχουν στην έρευνα μήπως και βρεθεί λύση στο αιώνιο πρόβλημα της λιγούρας. Τα αποτελέσματα της έρευνας παρουσιάστηκαν στη συνάντηση της Obesity Society και πραγματικά ήταν περίεργα…

sex-and-pizza1

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, ένα χτύπημα με τα δάχτυλα μας στο μέτωπο αρκεί για να κοπεί η λιγούρα μαχαίρι. Οι ερευνητές ζήτησαν από του εθελοντές να σκεφτούν αγαπημένες τους τροφές και μετά από λίγο να σκεφτούν μόνοι τους τρόπους, που θα καταφέρουν να σταματήσουν τις λιγούρες, που μόλις τους δημιουργήθηκαν.

Οι περισσότεροι εθελοντές χρησιμοποίησαν για τεχνική αντιπερισπασμού το χτύπημα για 30 δευτερόλεπτα στο μέτωπο και ήταν η τεχνική που είχε το καλύτερο αποτέλεσμα για την παύση των λιγούρων.

Όπως εξηγεί ο υπεύθυνος του πειράματος, Richard Weil: «Όταν αντικαθιστάς την εικόνα του φαγητού, που λιγουρεύεσαι με την εικόνα του δαχτύλου σου και την αίσθηση του χτυπήματος, ο εγκέφαλος σου ξεχνάει το φαγητό».

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News