“Έπινα ένα smoothie κάθε βράδυ για μια εβδομάδα. Δες τι μου συνέβη!”

By

Πρόκειται για αληθινή ιστορία που έχει να σου πει πολλά.

Μια αμερικανίδα εξομολογείται την εμπειρία της και μας λέει τι της συνέβη όταν αποφάσισε να πίνει κάθε βράδυ για μια εβδομάδα ένα smoothie.

“Πάντα μου άρεσαν πολύ τα smoothies και πάντα έπινα πολύ συχνά μέσα στην εβδομάδα μου. Έτσι αποφάσισα για μια εβδομάδα να αντικαταστήσω το βραδινό μου με ένα smoothie και τα αποτελέσματα ήταν απίστευτα”, λέει η ίδια.

“Ήξερα ότι ήθελα μια ποικιλία από smoothies για να μην βαριέμαι και έτσι κατέληξα σε τρία. Φρόντισα καθένα από αυτά να περιέχει λιπαρά, πρωτεϊνη και υδατάνθρακες έτσι ώστε να μην πεινάω. Αυτό το κατάφερα βάζοντας στα smoothies μου γάλα αμυγδάλου, γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά, βούτυρο αμυγδάλου, σκόνη πρωτεϊνης και φρούτα”.

Τα αποτελέσματα

“Κοιμόμουν καλύτερα τα βράδια και ένιωθα πολύ χορτάτη. Μια από τις ανησυχίες μου ήταν ότι μπορεί να πεινούσα τα βράδια. Ανησυχούσα μήπως το smoothie δεν μπορούσε να με κρατήσει χορτάτη. Τελικά τίποτα τέτοιο δεν συνέβη. Ένιωθα πολύ χορτάτη αλλά και ανάλαφρη ταυτόχρονα. Επίσης κοιμόμουν πολύ καλά και ένιωθα υπέροχα τα πρωινά που ξυπνούσα. Τέλος είδα και μια μικρή πτώση στο βάρος μου προς το τέλος της εβδομάδας”.

Για ποιο λόγο πρέπει να βάλεις κι εσύ τα smoothies στην καθημερινότητά σου

Ένα από τα γεύματα με τα οποία έχει θέμα πολύς κόσμος είναι το βραδινό. Γυρίζεις κουρασμένη από τη δουλειά και το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι να μαγειρέψεις. Το να φτιάξεις όμως ένα αναζωογονητικό, θρεπτικό και χορταστικό smoothie είναι πάρα πολύ εύκολο. Δοκίμασέ το έστω και τα μισά βράδια της εβδομάδας και θα δεις κι εσύ τη διαφορά και στην διάθεσή σου και στο σώμα σου.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News