“Έπινα ένα smoothie κάθε βράδυ για μια εβδομάδα. Δες τι μου συνέβη”!

By

Πρόκειται για αληθινή ιστορία την οποία και θα σου εξιστορήσω ευθύς.

“Πάντα ήμουν μεγάλη θαυμάστρια των smoothies και τα είχα σε εβδομαδιαία βάση στη διατροφή μου. Έτσι πήρα τη μεγάλη απόφαση να κάνω ένα πείραμα μιας εβδομάδας και να αρχίσω να πίνω ένα smoothie την ημέρα αντί για βραδινό”.

“Ήξερα ότι έπρεπε να φτιάχνω μια ποικιλία από smoothies και έτσι βρήκα 3 συνταγές και έφτιαχνα και τις τρεις εναλλάξ για μια εβδομάδα. Φρόντιζα σε κάθε συνταγή να ισορροπούσαν οι πρωτεϊνες, τα λιπαρά και οι υδατάνθρακες. Μερικά από τα υλικά που χρησιμοποιούσα ήταν το γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά, το βούτυρο αμυγδάλου, η σκόνη πρωτεϊνης και τα φρούτα”.

“Μια από τις ανησυχίες μου πριν ξεκινήσω ήταν ότι μπορεί να μην μπορούσα να κοιμηθώ τα βράδια λόγω πείνας. Ανησυχούσα πως ένα smoothie δεν θα ήταν ένα ικανοποιητικό γεύμα. Τελικά ήταν μια ευχάριστη έκπληξη το γεγονός ότι δεν σκεφτόμουν καθόλου το φαγητό και ένιωθα πιο ανάλαφρη και πιο υγιής μέσα στην ημέρα. Επίσης κοιμόμουν απίστευτα καλά και ένιωθα υπέροχα με το πρωινό μου ξύπνημα. Τέλος παρατήρησα και μια μικρή πτώση στα κιλά μου στο τέλος της εβδομάδας. Τελικά αποφάσισα ότι θα το ξανάκανα και θα το ξανακάνω κάποια στιγμή”.

Η προετοιμασία του βραδινού είναι μια στρεσογόνα διαδικασία που σε αγχώνει καθημερινά. Βγάλε και αυτό το άγχος από τη ζωή σου απλά επιλέγοντας να ετοιμάσεις ένα smoothie και να το απολαύσεις αντί για βραδινό.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News