Έτσι διατηρείται στα 52 κιλά με ύψος 1.65 η Βάσω Λασκαράκη!

By

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του τηλεοπτικού κοινού αλλά και του Instagram. Αυτήν την περίοδο, μάλιστα, διανύει και μια από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της γιατί είναι ερωτευμένη.

Μιλάω για τη Βάσω Λασκαράκη η οποία εδώ και αρκετά χρόνια διατηρεί το ιδανικό για εκείνη βάρος χωρίς να κάνει ιδιαίτερη προσπάθεια. Ίσως, μάλλον, να προσπαθεί λιγο παραπάνω τελευταία μιας και έχει σχέση με τον σεφ Λευτέρη Σουλτάτο ο οποίος θα την κακομαθαίνει με τις ονειρεμένες συνταγές του.

Σε γενικές γραμμές, όμως, η Βάσω κατάφερε να χάσει αρκετό λίπος και να φτάσει να ζυγίζει σήμερα 52 κιλά με ύψος 1.65.

Πώς τα κατάφερε; Έκανε μερικές πολύ μικρές αλλά βασικές αλλαγές στην διατροφή και την καθημερινότητά της.

Συγκεκριμένα έκοψε τα τηγανιτά, τα γλυκά, τις σάλτσες, τα πολλά τυριά και το πολύ ψωμί και άρχισε να τρώει περισσότερο φρούτα, λαχανικά και μαγειρευτά φαγητά.

Επιπροσθέτως άρχισε να γυμνάζεται πράγμα που δεν έκανε καθόλου στο παρελθόν. Έβαλε στη ζωή της την αερόβια άσκηση με την οποία κατάφερε να χάσει λίπος και να πέσει 3 ολόκληρα νούμερα στα ρούχα της.

Για να χάσεις και εσύ, λοιπόν, λίπος χωρίς να χάσεις απαραιτήτως κιλά πρέπει απλά να κόψεις τα κακά λιπαρά από τη διατροφή σου καθώς και τους λευκούς υδατάνθρακες που δεν κάνουν και καθόλου καλό και να βάλεις την άσκηση στη ζωή σου. Αν δεν αγαπάς τη γυμναστική απλά ξεκίνα να περπατάς. Πάρε μια κολλητή σου, την αδερφή σου, τον σύντροφό σου ή τα παιδιά σου και ξεκίνα το περπάτημα. Θα δεις το σώμα σου να αλλάζει χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News