Έτσι κατάφερε να χάσει τα 23 κιλά της εγκυμοσύνης της η Αθηνά Οικονομάκου!

By

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει ένα από τα πιο όμορφα σώματα της ελληνικής showbiz και ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει για να το διατηρεί σε άψογη κατάσταση.

Η διατροφή που ακολούθησε λοιπόν για να χάσει τα 23 κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της είναι η παρακάτω.

ΔΕΥΤΕΡΑ

Πρωινό: Ένα ποτήρι χυμό πορτοκαλιού και μία μπανάνα.

Δεκατιανό: Ένα φρούτο εποχής.

Μεσημεριανό: Ψάρι βραστό με βραστά λαχανικά.

Απογευματινό: Γιαούρτι με μέλι.

Βραδινό: Χορτόσουπα με ένα 1 κομμάτι τυρί και ψωμί ολικής άλεσης

ΤΡΙΤΗ

Πρωινό: Βραστό αυγό με ψωμί ολικής άλεσης και μία φέτα τυρί του τοστ.

Δεκατιανό: Ένα φρούτο εποχής.

Μεσημεριανό: Στήθος κοτόπουλο βραστό με βραστά λαχανικά.

Απογευματινό: Γιαούρτι με μέλι.

Βραδινό: Κοτόσουπα με λαχανικά και μία φέτα ψωμί του τοστ ολικής αλέσεως

ΤΕΤΑΡΤΗ

Πρωινό: Ένα ποτήρι γάλα και 2 φρυγανιές ολικής αλέσεως με 1 κουταλάκι ταχίνι.

Δεκατιανό: Ένα φρούτο εποχής.

Μεσημεριανό: Ψητές ή βραστές πατάτες με τόνο και σαλάτα με πράσινα λαχανικά.

Απογευματινό: Ανάλατους ξηρούς καρπούς.

Βραδινό: 1 Ντάκο με ντομάτα τριμμένη και φέτα.

ΠΕΜΠΤΗ

Πρωινό: Ένα γιαούρτι με 3 κουταλιές βρόμη και αποξηραμένα φρούτα.

Δεκατιανό: Δημητριακά με γάλα.

Μεσημεριανό: Δυο μέτρια μπιφτέκια μοσχαρίσια (150γρ) με 1,5 φλιτζάνι κινόα με λαχανικά.

Απογευματινό: Μία μπάρα δημητριακών και ένα ποτήρι γάλα.

Βραδινό: Ομελέτα (2 αυγά) με κατίκι ή ανθότυρο και λαχανικά.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Πρωινό: Δημητριακά ολικής άλεσης και ένα τοστ με τυρί.

Δεκατιανό: Ένα φρούτο εποχής.

Μεσημεριανό: Ψητή μπριζόλα με καρότα και ένα φλιτζάνι ρύζι.

Απογευματινό: Γιαούρτι με μέλι.

Βραδινό: Μισή μερίδα του μεσημεριανού γεύματος.

ΣΑΒΒΑΤΟ

Πρωινό: Βραστό αυγό με ψωμί ολικής άλεσης και δημητριακά.

Δεκατιανό: Δυο ρυζογκοφρέτες με ταχίνι.

Μεσημεριανό: 1 μερίδα όσπρια ή λαδερά.

Απογευματινό: Ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης και ένα φυσικό χυμό.

Βραδινό: Κοτόσουπα με φρέσκα λαχανικά.

ΚΥΡΙΑΚΗ

Πρωινό: Ένα ποτήρι χυμό πορτοκαλιού και δημητριακά ολικής άλεσης.

Δεκατιανό: Ένα φρούτο και δυο πολύσπορα κριτσίνια

Μεσημεριανό: Ζυμαρικά με σάλτσα από φρέσκια ντομάτα και 1 κομμάτι τυρί.

Απογευματινό: Ανάλατους ξηρούς καρπούς (10-12 κομμάτια) και αποξηραμένα φρούτα.

Βραδινό: Κοτόπουλο μαγειρεμένο στον ατμό με λαχανικά.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News