Έτσι Τρώνε οι Γαλλίδες και δεν Παχαίνουν Ποτέ!

By

Έχεις δει παχουλή ή υπέρβαρη Γαλλίδα γιατί εγώ προσωπικά δεν έχω δει καμιά. Υπάρχει λόγος που οι Γαλλίδες είναι όλες τόσο αδύνατες ή τουλάχιστον έχουν καμπύλες. Είναι θηλυκές, σέξι και ξέρουν τι θέλουν. Αυτό που δεν θέλουν είναι σώματα με μύες σαν αυτά που έχουν οι άντρες και αυτός είναι και ο λόγος που δεν γυμνάζονται ποτέ μέχρι τελικής πτώσης (αλλά αυτά θα τα πούμε κάποια άλλη στιγμή).

Ένα από τα βασικά tips τους είναι πως ακολουθούν τη διατροφή των μερίδων. Τρώνε δηλαδή τα πάντα, χωρίς κανέναν περιορισμό στο είδος φαγητού, αλλά με κάποιον περιορισμό στις μερίδες.

Πιο συγκεκριμένα, για να σου δώσω να καταλάβεις, αντί να φάνε μια μακαρονάδα σαν αυτή…

kl_emily01

τρώνε μια μακαρονάδα σαν αυτή την οποία συνοδεύουν με μια μεγάλη σαλάτα στην οποία δεν κάνουν σκόντο.

kl_emily02

Δεν έχασα καιρό και μόλις έμαθα τα παραπάνω είπα να μπω στο πετσί του ρόλου και να γίνω μια γλυκιά Γαλλιδούλα που τρώει σαν πουλάκι ό,τι θέλει αλλά σε κανονικές και όχι τεράστιες μερίδες.

Τα ζυμαρικά, τις πατάτες, το ρύζι και γενικά τους υδατάνθρακες τους μετράω με τη γροθιά μου. Συγκεκριμένα τρώω μια γροθιά από αυτά.

Τα κρεατικά τα μετράω με την παλάμη μου. Τρώω, δηλαδή, όσο είναι η παλάμη του ενός χεριού (έχω και μικρή παλάμη να πάρει η ευχή) χωρίς τα δάχτυλα.

Τα τυριά τα μετράω με το δάχτυλο. Tρώω, δηλαδή, όσο είναι το μέγεθος ενός σπιρτόκουτου ή του αντίχειρά μου.

Στις σαλάτες δεν βάζω κανέναν περιορισμό και τρώω όση ποσότητα θέλω.

Οι Γαλλίδες δεν έχουν κανέναν περιορισμό και δεν έχουν απαγορευμένες τροφές. Το μόνο που κάνουν είναι να τρώνε μικρές μερίδες από όλα εκείνα που είναι παραπάνω από ότι πρέπει λιπαρά. Αυτός είναι και ο λόγος που τρώνε περισσότερα από ένα κυρίως γεύματα την ημέρα μιας και πεινάνε συχνά. Βέβαια, υπάρχουν και οι μέρες (μια στο τόσο) που τρώνε ό,τι τραβάει η όρεξή τους αλλά δεν παρασύρονται για περισσότερες από μια ημέρες και την επόμενη επιστρέφουν στην καθημερινότητά τους και στην “διατροφή του πουλιου”.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News